ATV Tatar Ramazan - Dizi Yorumları

1.bölümden beri büyük bi keyifle izlediğim müthiş bir diziydi. gerçekten açık ve samimi konuşmak gerekirse tatar ve çavuşun içerde olduğu ve isyan çıktığı bölümler unutulmazdır ve müthiş keyif aldığım bölümlerdi ancak bu süre kısa sürdü malesef tatar ramazan ve çavuş içerden çıkınca dizi eski tadı vermedi ve bocalamaya başladı ama yine de benim için efsane bir dizidir
kalitesi asla ve asla tartışılmaz bir dizidir
gerek oyuncuları gerek teknik ekibi çok üst düzeydi aslına bakarsak ilk sezon reytingleri gayet iyiydi p2 de başlamasına rağmen tutmuştu dizi 6 reytingi geçmişti hatta ama atv nin diziyi sabit bi noktada bırakmaması sonucu dizi düşüş yaşadı.
Finale gelirsek; müthiş bi bölümdü tabiki emiri astı sonunda tatar ramazan
çavuşun ölmesine üzüldüm keşke ölmeseydi diziyi sürükleyen baş isimlerden biridir müthiş oyunculuğu süper espri yeteneğiyle dizinin tatarla beraber en önemli ismiydi sonunda tatarların tarafına geçmeside güzel oldu
benim için en iyi karakter hamo karakteridir
adamım benim sakalıyla kounşmasıyla hareketleriyle benim gönlümde taht kurdu onun sahnelerini ayrı bi izledim

sonuç olarak tüm oyunculara ve set ekibine bize böyle bi dizi izlettikleri için teşekkürler tatar ramazan gönlümüzde yer kazınmış bir dizi olarak son buldu gönül isterdi ki reytingleri yüksek olsun uzun yıllar devam etsin ama olmadı yapacak bişey yok.

sonu çok duygusal bitti gece gece ağlattınız yine beni

ama net bitmesini isterdim çok karışık bitti dizi ramazan öldümü yoksa ölmedimi bunu net şekilde ortaya koymadılar
2 seneçeğide gösterdiler 1 öldüğünü 2 ölmediğini ayrı senaryolarla gösterdiler ezel dizisi aklıma geldi onun
son sahneside ezelin ölüp ölmediği belli olmadan bitmişti dizinin sonunu bizim görüşümüze brakmışlardı tatar ramazanda braz kopta çekmiş ezelden dizinin sonunu bizim görüşümüze brakmışlar ya mutlu son ya mutsuz son seyircilerin kararın brakmışlar 😉😉😉

TATAR RAMAZAN
- ilk bolumlerini izledim ama sonrasi dizinyi takip etmedim ama bu gece ozet ve finali izledim:
1- harika oyunculuklar.
2- cevdet mercan ve yarattigi o şahane dunya.
3- donem/hikayeye yakişan senaryo tarzi.
4- yerinde ve uygun muzikler.

sonuç= guzel dizilerden biriyidi ve buyuk kitleye ulaşmasi zor digildi ve bence tek sorun gun seçimiyidi.
bence çarşambaya bir erkek kitlenin sevecegi bir dizi lazim.

kesinlikle katılıyorum aga nokta atışı yapıyosun açık konuşmak gerekirse izlediğin saçma diziler dışında yorumların süper
saçma diyorum kusura bakma ama öyle

geçen seneden beri diyorum çarşamba boş çarşamba adam akıllı dizi lazım çarşamba günü erkekler tv bile izlemiyor diye
hiçbi erkek orta yaş ve üzeri oturup my falan izlemez istisnalar dışında eğer kaçak dizisi çarşamba olmuş olsaydı şuankinden çok daha iyi giderdi
tatar ramazanı bitiren atv dir zaten diziyi adam akıllı bir güne koyamadılar sürekli p1 p2 arası döndürüp durdular yoksa bu dizinin hakkı bu değildir kesinlikle
yönetmen konusuna gelirsek bence müthiş bir yönetmen ama bölüm içerisined tuhaf tuhaf geçişler falan hoş olmuyo abartıyo biraz geçmişe gidiyo geliyo bişeyler yapıyo bunlar gereksiz şeyler onun dışında harika bir yönetmen bir gün vadiye gelmesi lazım ama aksiyonu kaldırabilir mi orası meçhul
aksiyon çekmek her babayiğidin harcı değildir sonuçta

özge özpirinççi diziye girmeseydi keşke rolüne gıcık kaptım

Finali begendim süperdi
Aslinda biz hep böyle bölümler bekliyorduk ama hapisten sonra bozdular

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

çıtır ramo sessiz sedasız final yaptı

gereğinden fazla uzamıştı bence

diziyşi sevenlere yinede geçmiş olsun diyorum

@mrt-06 aga sorunun cevabını ben söylemiyim sen izle
2.Partın 25. Dakikasından itibaren izlersin

@mrt-06 aga sorunun cevabını ben söylemiyim sen izle
2.Partın 25. Dakikasından itibaren izlersin