Tatar Ramazan'ın Afişi Çalındı!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
B37mcEQIIAAuDCF.jpg

2 sezon önce ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Bülent İnal, Burcu Kara, Özge Özpirinççi ve Burak Yamantürk'ün yer aldığı "Tatar Ramazan" dizisinin afişi çalındı!

Fehmi Demirağ'ın yazarı olduğu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kasımpaşa'daki günlerini anlatan "Kasımpaşalı : Ben Bu Oyunu Bozarım!" adlı romanının kapağı, Tatar Ramazan dizisinin ilk sezon afişiyle birebir aynı çıktı! Dizide Ramazan karakterini canlandıran Bülent İnal'ın yüzü yerine Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzü montajlanırken diğer oyuncuların yüzleri de buzlandı. Kitabın tanıtım afişlerinde de kapağın orjinal tasarımcısının Özcan Orhan olarak belirtilmesi işin ilginçliğini bir kat daha arttırıyor.

Durum karşısında dizinin yapımcısı Erol Avcı'nın kitap yazarı ve basan firma hakkında yasal işlem başlatacağı öğrenildi.​

''Çaldı'' kelimesi ile neden sürekli Cumhurbaşkanı'nın adı geçiyor. :F
Çalmamışlar üzerlerine geçirmişler..

ulan sanki romanı yazan Tayyip Erdoğan afişi alan Tayyip Erdoğan yazarın biri yapmış ne yaptıysa yorumlar şaka gibi millet ne yapacağını şaşırmış artık :D

Pes artık, gerçekten pes. Ne diyeceğimi bilemiyorum, yazık...
yoruma bak pes pes pes yazık falan filan ne kadar yapay bir yorumdur yav :D hadi ordan

ulan sanki romanı yazan Tayyip Erdoğan afişi alan Tayyip Erdoğan yazarın biri yapmış ne yaptıysa yorumlar şaka gibi millet ne yapacağını şaşırmış artık :D

yoruma bak pes pes pes yazık falan filan ne kadar yapay bir yorumdur yav :D hadi ordan
Kusura bakma, ama istediğim yorumu yapabilirim. Kimseyi incitecek bir şey de söylemedim ayrıca, bu yüzden karışamazsın...

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919