Tasarımları Sayesinde Ne Olduğunu Anlamadan Oyuncu Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Genç oyuncu Ilgın Utin (22), karakterini yansıtan renkli tasarımlarla 'InStyle' dergisine poz verdi.
İlk görüşte aşka inanan, sanat filmlerinde oynamak isteyen Utin'in, en büyük tutkusuysa seyahat etmek

TESADÜFEN OYUNCU: 'Ankara'da güzel sanatlar, İstanbul'da moda tasarımı okudum ve fotomodellik yapmaya başladım. Kendi tasarladığım parçalar, çekimlerde fark edildi. Çalışmalarımı görüp M.U.C.K için çağırdılar ve kendimi oyunculuk yaparken buldum.'

KARAKTERİNİN İMAJINI O YARATTI: 'M.U.C.K'ta 4. bölümden sonra kendi styling'imi yapmaya başladım. Sanatın içine sadece ruhumu değil bedenimi de katmayı seviyorum.' OLDUKÇA RENKLİ: 'Tek tip biri olmak yerine rengarenk olmak çok daha iyi. Çünkü bu hayata bir kere geliyorum ve sabit olmak eğlenceli değil.'

ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ SANATLA İÇ İÇE: 'Annem balerin olduğu için beni de balerin yapma hayalleri vardı; uzun süre bale ve jimnastik yaptım. Sonra fark ettiler ki ben elime kalemi aldığımdan beri resim yapıyorum. Hep sanatla ilgiliydim.'

MİNİ ETEK VAZGEÇİLMEZİ: 'Hiçbir şeyi yıllarca giymişliğim yoktur, fazla bağlanmıyorum ürünlere. Ama söz konusu mini etek ve topuklu ayakkabı olunca nedense vazgeçemiyorum. Herhalde küçük yaşlardan gelen bir zaaf olsa gerek.'

ALIŞVERİŞİ SEVİYOR: 'Alışveriş merkezlerini sevmem; değişik butikler, yurt dışındaki ikinci el pazarlarda dolaşırım. Güzel bir şey bulunca heyecanlanan insanlarla alışveriş yapmayı severim.'

FARKLI TARZDA BİRİ İLGİSİNİ ÇEKİYOR: 'İki kişinin arasında oluşan yeni bir enerji bana heyecan verir. Normal bir imaj ilk görüşte hiç ilgimi çekmez, kişinin tarzı ruhunu yansıtmalı. Dolayısıyla keşfetme isteğimden ötürü farklı bir görünüş ilgimi çeker.'

İLK GÖRÜŞTE AŞKA İNANIYOR: 'İlk görüşte aşık olurum, kafayı çok takarım, hep onunla uğraşmak isterim. Aşık olduktan sonra yaratıcılığım, her şeyi yapma potansiyelim artar.'

SANAT FİLMLERİNDE YER ALMAK İSTİYOR: 'Eskiden hiç çekinmeden çıkıp taklitler yapardım ancak plastik sanatlara eğilince içime kapandım. Ta ki dizi için seçilinceye kadar. Gün geçtikçe açıldım ve kendimi bu konuda geliştirmeye başladım. Özellikle sanat filmlerinde yer almak isterim.'

TUTKUSU SEYAHAT: 'Değişik yerleri tanımayıseviyorum. Mesela bu yaz aniden atlayıp bir aylığına Hindistan'a gittim. Bundan sonra Güney Amerika'yı ve Doğu'yu görmek istiyorum.'

tanıtım yazısı gibi olmuş ılğın kim utin kim hiç duymamıştım ama bu yazyla duymuş oldum