(Tartışma) - Kızlar Askere Gitseydi Neler Olurdu ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. :)

kızlardan asker olmaz oturup evine bakmakla yükümlüdür erkeğin görevidir askere gitmek

Kızlardan asker olmaz demişsiniz ama nedenini açıklamamışsınız. @kvp @Orcun_22 :)

Isvicre'de Sivil savunma görevinde olsun, askeriyede komutanlar arasinda olsun Kadinlar var. Cok güzel oluyor hem, bir sürü erkek arasinda bir tane sert bakisli bir kadin görmek farkli oluyor :D

Genel olarak tabi ki Asker dedin mi Erkek akla gelir ama üst rütbelerde kadinlarin olmasi güzel oluyor. Sakarya Firat dizisinde bunu görmüstük.

türkiye de galiba bir kadın 2036 da genelkurmya başkanı olabilecekti ::D
neyse bence sorun olmaz tabi yatakhaneler ayrı olacak :F

Isvicre'de Sivil savunma görevinde olsun, askeriyede komutanlar arasinda olsun Kadinlar var. Cok güzel oluyor hem, bir sürü erkek arasinda bir tane sert bakisli bir kadin görmek farkli oluyor :D

Genel olarak tabi ki Asker dedin mi Erkek akla gelir ama üst rütbelerde kadinlarin olmasi güzel oluyor. Sakarya Firat dizisinde bunu görmüstük.
Türkiye de o kadar erkeğin içinde tek bir kadın olsa neler olurdu acaba ? :D

Türkiye de o kadar erkeğin içinde tek bir kadın olsa neler olurdu acaba ? :D

Üst rütbede oldugu sürece birsey olacagini sanmiyorum. Yatakhaneler zaten ayri olur. Diger türlü kadin kendine dikkat edecek baska caresi yok 😉 Asker'e giden kadin sert birisi olmali zaten, öyle gevsek olmayacak :D

Üst rütbede oldugu sürece birsey olacagini sanmiyorum. Yatakhaneler zaten ayri olur. Diger türlü kadin kendine dikkat edecek baska caresi yok 😉 Asker'e giden kadin sert birisi olmali zaten, öyle gevsek olmayacak :D
Türk askerlerini bilirsin biraz şeylerdir :D Üst makamdaki kişi bile dikkat etmeli bence. :D

Bünye meselesi de etkili, tabii bizim türk kızkarı yapılı oluyolar ama :d yinede pek doğru yada olabilir diyemiyorum:)

dün astsubay bir arkadasımla konuştuk biraz bu konu onun üzerine gelince güzel oldu biz kızların asker olması çok çok zor

Asker olabilirler de er, komanda falan olamazlar, ne tür asker dendiğine bağlı zaten asker olanları da var az da olsa.