- Reaksiyon puanı
- 11,948
- Puanı
- 710
Hodri Meydan'ı çok seviyorum ben.Acımasız ve Çay Simit'i resmen harcamış. Artık klip geleceğini de sanmıyorum.Sevdam Tek Nefes veya Bal Küpü de olabilirdi hiç olmadı.
Rockvari bir şey miydi öyle hatırlıyorum sanki? Ben de pek etki bırakmamış demek ki fazla dinlememişim.Hodri Meydan'ı çok seviyorum ben.
Evet öyle biraz, gaza getirici anlamlı parça.Rockvari bir şey miydi öyle hatırlıyorum sanki? Ben de pek etki bırakmamış demek ki fazla dinlememişim.
Ben Senin de iyiydi unutmuşum.Evet öyle biraz, gaza getirici anlamlı parça.
Ümit Sayın'ın hatrı herhalde.Ben Senin de iyiydi unutmuşum.O kadar klip çekilecek şarkı varken bu şarkıyı seçmesi düşündürüyor gerçekten...
Nazan Öncel veya Sezen Aksu'nun hatrı da devreye girer o zaman?Ümit Sayın'ın hatrı herhalde.
Aaa vlla şarkıyı şuan hiç hatırlayamadım dinlemedende hatırlayamıcam sanırım hiç yer edinmemiş hafızamda yorumda yapamıyorum iyi kötüdür diyeNazan Öncel veya Sezen Aksu'nun hatrı da devreye girer o zaman?
@Çiğdem bakalım sen ne diyeceksin bu klip seçimine. ?
Çay Simit'e veya değeri bilinmeyen Acımasız'a çekmeliydi. Çay Simit baya da etki yaratmıştı aslında.Aaa vlla şarkıyı şuan hiç hatırlayamadım dinlemedende hatırlayamıcam sanırım hiç yer edinmemiş hafızamda yorumda yapamıyorum iyi kötüdür diye ?A
Ama başka slow şarkılardan olabilirdiBir proje slowu vardı etkide ederdi
Hareketli şarkıya bu yaz klip çeker kedi gibi klibi gibiÇay Simit'e veya değeri bilinmeyen Acımasız'a çekmeliydi. Çay Simit baya da etki yaratmıştı aslında.
Keşke girse ama onlar zaten dev isimler çok takılmazlar diye düşünmüş olabilir.Nazan Öncel veya Sezen Aksu'nun hatrı da devreye girer o zaman?
@Çiğdem bakalım sen ne diyeceksin bu klip seçimine. ?
Her Şey Fani'yi de sevememiştim ben. Artık kendisinden klip umutlarımızı sonlandırmalıyız bence çekmez.Hareketli şarkıya bu yaz klip çeker kedi gibi klibi gibiÇay Simit bu yaz çeker kışları slowlarla götürüyor
Ama bu konudakı şarkı etki etmedi herşey fani de olabilirdi mesala
Diğer albüme kadar bunun klipleriyle oyalanır bence 2020 kadar devam eder kliplerHer Şey Fani'yi de sevememiştim ben. Artık kendisinden klip umutlarımızı sonlandırmalıyız bence çekmez.
Kendisi için kötü olur eskidi artık albüm pek ilgi göreceğini de sanmıyorum.Diğer albüme kadar bunun klipleriyle oyalanır bence 2020 kadar devam eder klipler ?A
50 Yaşında çıkarır diğer albümüKendisi için kötü olur eskidi artık albüm pek ilgi göreceğini de sanmıyorum.Onun yerine single çıkarsın veya diğer sanatçıların albümlerinde yer alsın. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?