Tarkan'dan Yeni Klip!

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,948
Puanı
710
fft99_mf10108185.Jpeg

Türk popunun en önde gelen isimlerinden olan Tarkan'dan yeni klip geliyor.

Megastar 10 albümünün 5. klibini O Sevişmeler şarkısına çekeceğini ve klibin hafta başında yayında olacağını Instagram hesabından duyurdu.

IMG_9749-716x1024.jpg

• Beğendim
Reactions: Angelica
Acımasız ve Çay Simit'i resmen harcamış. Artık klip geleceğini de sanmıyorum. :( Sevdam Tek Nefes veya Bal Küpü de olabilirdi hiç olmadı.

Nazan Öncel veya Sezen Aksu'nun hatrı da devreye girer o zaman? :A

@Çiğdem bakalım sen ne diyeceksin bu klip seçimine. ?
Aaa vlla şarkıyı şuan hiç hatırlayamadım dinlemedende hatırlayamıcam sanırım hiç yer edinmemiş hafızamda yorumda yapamıyorum iyi kötüdür diye :A :A :A

Ama başka slow şarkılardan olabilirdi :A Bir proje slowu vardı etkide ederdi :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Aaa vlla şarkıyı şuan hiç hatırlayamadım dinlemedende hatırlayamıcam sanırım hiç yer edinmemiş hafızamda yorumda yapamıyorum iyi kötüdür diye ?A:A

Ama başka slow şarkılardan olabilirdi :A Bir proje slowu vardı etkide ederdi :A
Çay Simit'e veya değeri bilinmeyen Acımasız'a çekmeliydi. Çay Simit baya da etki yaratmıştı aslında. :(

• Harika
Reactions: Çiğdem
Çay Simit'e veya değeri bilinmeyen Acımasız'a çekmeliydi. Çay Simit baya da etki yaratmıştı aslında. :(
Hareketli şarkıya bu yaz klip çeker kedi gibi klibi gibi :F Çay Simit bu yaz çeker kışları slowlarla götürüyor :A

Ama bu konudakı şarkı etki etmedi herşey fani de olabilirdi mesala :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Albümün pek sevmediğim parçalarındandı, daha iyi şarkılar vardı. Keşke onlardan birine klip çekseydi bunun yerine.

Hareketli şarkıya bu yaz klip çeker kedi gibi klibi gibi :F Çay Simit bu yaz çeker kışları slowlarla götürüyor :A

Ama bu konudakı şarkı etki etmedi herşey fani de olabilirdi mesala :A
Her Şey Fani'yi de sevememiştim ben. Artık kendisinden klip umutlarımızı sonlandırmalıyız bence çekmez. :A

• Güldürdün
Diğer albüme kadar bunun klipleriyle oyalanır bence 2020 kadar devam eder klipler ?A:A
Kendisi için kötü olur eskidi artık albüm pek ilgi göreceğini de sanmıyorum. :A Onun yerine single çıkarsın veya diğer sanatçıların albümlerinde yer alsın. ?

• Güldürdün