Tarkan'dan Özgecan Aslan Mesajı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,694
Puanı
1,061
thumbnail_1424092385.jpg

Ünlü şarkıcı Tarkan da Beren Saat, Yasemin Allen gibi birçok ünlünün tepki gösterdiği Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili bir mesaj yayınladı!

Facebook hesabından yaptığı açıklamada özellikle "Erkekliğimden utanıyorum" sözüyle dikkatler üzerine çeken Tarkan da duyarlılığı nedeniyle takipçileri tarafından takdir gördü. İşte kısa zamanda büyük ilgi gören o açıklama:
"Bugün ben de siyah giyindim.. Özgecan Aslan için yastayım.. Bu ülkede kadına yönelik şiddet ve cinayetlere tanık oldukça içim yanıyor ve erkekliğimden utanıyorum.. Kadına şiddet, Türkiye'nin en büyük ayıbı ve utancıdır ve Türkiye bu lekeden ancak hukukla kurtulur.. Buradan hükümete ve yetkililere sesleniyorum.. Kadınlarımızın şiddet görmesine, öldürülmesine daha fazla göz yummayın. Ciddi cezalarla, yasalarla bunun önüne geçin artık.. Ne bekliyorsunuz? Daha fazla kadının öldürülmesini mi?"

Tarkan bu konularda cok duyarli.Her zaman tepkisini gostermis

tarkan boşuna türkiyenin mega starı olmadı bunu bir kez daha kanıtladı bence:love1::love1:

Tarkana prim yapıyor demismiyim. Demekki ozgecani kullanmayan duyarlı sanatçılar da varmış Turkiyede
kimse özgecanı kullanmadı kız öldürüldü ya katedildi bunu yapana
sanatçı demem ne beren nede yasemin prim için yapmadılar onlada
kadın tepki gösterdiler

kimse özgecanı kullanmadı kız öldürüldü ya katedildi bunu yapana
sanatçı demem ne beren nede yasemin prim için yapmadılar onlada
kadın tepki gösterdiler
Bereni hic konuşmaman berene RTÜK cezasını verdi ama yaseminin ben sansliyim annem haksızlığa karşı durmami ,abilerimde etegime değil kitabına karıştı (kitabina katismak sanki iyi bir sey ) cümlesinin neresinde ozgecan var . tarkanin açıklamasında bir tane kendisinin nasıl biri olduğuna dair bir cümle var mi.

Yasta ve kotu bir şey olduğunda bir insan kendisine dair cümle kuruyorsa benim için yok hükmündedir. Orda bir can ölmüş sırası mi ? bu ne kadar bencilce. Ayni bu olay üzerinde CHP yi vuran yada akpyi vuran da ayni ozgecani siyasi emelleri için kulaniyor.

Türk annenelerinde taziye evinde yemek pisirilmez neden çünkü önce yas tutulur sonra insani bir şeyler yapılır

Bedenin hic konuşmaman bedene RTÜK cezasını verdi ama yaşamının ben sansliyim annem haksızlığa karşı durmami abilerimde etegime değil kitabına karıştı (kitabina katismak sanki iyi bir sey ) cümlesinin neresinde ozgecan var . tarkanin açıklamasında bir tane kendisinin nasıl biri olduğuna dair bir cümle var mi.

Yas ve kotu bir şey olduğunda bir insan kendisine dair cümle kuruyorsa benim için yok hükmündedir. Orda bir can ölmüş sırası bu ne kadar bencilce. Ayni bu olay üzerinde CHP yi vuran yada akpyi vuran da ayni ozgecani siyasi emelleri için kulaniyor.

Türk annenelerinde taziye evinde yemek pisirilmez neden çünkü önce yas tutulur sonra insani bir şeyler yapılır
bunları yazdı diye primmi oluyor şimdi çok güzel
sözler söylüyor kız başka tarafa çekme şimdi sende
neyse konu uzamasın sana katılmıyorum yanlış düşünüyorsun
kullanmıyorlar yasemin güzel mesaj veriyor kızlarımızın bunları
öğrenmesi gerek

bunları yazdı diye primmi oluyor şimdi çok güzel
sözler söylüyor kız başka tarafa çekme şimdi sende
neyse konu uzamasın sana katılmıyorum yanlış düşünüyorsun
kullanmıyorlar yasemin güzel mesaj veriyor kızlarımızın bunları
öğrenmesi gerek
Neyi öğrenecek ya konunun bir kadının öğreneceği bir şey yok ki. Ozgecana sapigin biri saldırmış bunda kizin kitap okuması yada ozgecanin eteği yok ki. yaseminin bunu anlatmasinin ne bağı var bu iste. Başka zaman tvye çıkar erkekler kızların eteklerine değil kitaplarına müdahale edin dersin.