Tarkan Yeni Klibini Hangi Şarkıya Çekecek?

dreamy

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,988
Puanı
710

Megastar Tarkan'ın 10 adlı albümünden şarkılar kliplenmeye devam ediyor. Şu ana kadar albümdeki üç şarkıya klip çeken Tarkan'ın, dördüncü klibinin Kedi Gibi'ye çekileceği öğrenildi.

Klip yönetmeni İrfan Yıldırım olacak. Tarkan, yeni klibinde adeta bir kedi gibi çatılarda koşacak.

Son düzenleme:
Başka şarkıya çekseydi

Doğru tercih. Umarım daha klip çeker çünkü albümdeki her şarkı ayrı güzel.

Albümün sevdiğim şarkılarındandı merakla bekliyorum klibi

Kedi Gibi şarkısını beğenmiştim. Güzel bir kliple iyi olur gibi ama geç kalındı bence

Karmaya yakıştırdığım bir şarkısıydı Albümde en çok sevdiğim ve en çok dinlediğim buydu sanırım herşeyiyle Tarkan şarkısı
Geçen yaz gelmeliydi hatta klip, neyse geç olsun güç olmasın canım
Tarkan'dan şaşırtıcı derecede iyi klip performansı geldi

Karma esintileri taşıyor cidden şarkı, ilk dinlemede belli etmişti kendini

Daha 50 yaşına kadar albüm çıkarmaz bari her yıl şarkılarını klip yapsın

Bence de süper olur, daha kliplenecek çok şarkı var bu albümde
Megastar'dan kopmamış oluruz böylelikle
Yine slow gelecektir Kışa şu şarkısını çekse tam hareketli değil slow ağırlık daha doürusu romantizm şarkısı desek daha doğru sanırım

Sevgililer gününe çıkarabilir

Yine slow gelecektir Kışa şu şarkısını çekse tam hareketli değil slow ağırlık daha doürusu romantizm şarkısı desek daha doğru sanırım

Sevgililer gününe çıkarabilir

Kışın bu şarkıya klip bekliyorum

Bahara doğru Sevdam Tek Nefes ve gelecek yaz da Çay Simit'e klip çekse çok mu şey istemiş oluruz acaba Megastar'dan

Kışın bu şarkıya klip bekliyorum

Bahara doğru Sevdam Tek Nefes ve gelecek yaz da Çay Simit'e klip çekse çok mu şey istemiş oluruz acaba Megastar'dan
Çay ve Simit de gelecek yaza olabilir evet

Aaa tabi inş yine 5-6 yıl beklemez albüm için yinede malum artık yaşlanıyor 50 yaşında çıkarmak istemiyorsa az hızlıya alsın
Ya da Single çıkarsın her yaz yeni 1 şarkı Albüm istemiyorsa