Tarkan Hayranlarına Kötü Haber

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Tarkan hayranları için kötü bir haber geldi. En son albümünü 3 yıl önce 'Adını Kalbime Yaz' adıyla çıkaran, yeni albümünü ise bu sene çıkaracağı konuşulan Tarkan yeni albümünü seneye bıraktı.
Şarkı yazdıktan sonra Ozan Çolakoğlu ile stüdyoda çalışan Tarkan, bir albümü oluşturacak sayıda içine sinen şarkı bulamayınca, albümü 2014'e bıraktı. Albümünün gelecek yıl yaz başında veya baharda çıkacağı, yeni albümden önce sürpriz yaparak önümüzdeki sonbaharda tek şarkı yayınlayabileceği öğrenildi.
Ayrıca Tarkan'ın Doğa Okulu'nun yapımı yararına 5 Haziran'da İzmir Arena'da yapacağı konseri Gezi olayları sebebiyle ertelenmişti. Ramazan ayı ve yaz sıcakları nedeniyle eylül ayına ertelenen konserin yeri de İzmir'den İstanbul'a taşındı.
Henüz tarih ve yerin netlik kazanmadığı Doğa Okulu yardım konserinin eylülde ve Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda olması bekleniyor.
862169_detay.jpg

Ertelemesi iyi olmuş. Zaten ben şuna inanıyorum. Bir sanatçı sürekli olarak albüm çıkartırsa kabak tadı veriyor. Albümden sonra bir iki single araya sıkıştırabilir ama hep göz önünde olmamalı. Mesela Demet Akalın neredeyse her yıl albüm çıkartıyor ve 2 ayda bir klip çekiyor. Bu sene ayda bir oldu neredeyse.

Neyse Tarkan iyi bir dönüş yapacaktır.

Her sene albüm çıkarmak şarkıcıyı tüketir sadece. Tarkan çok iyi yapmış bence zaten 3-4 yılda bir albüm çıkmalı hem şarkıların kalitesi hem de şarkıcının kalitesi artar böylece. Tarkan süper bir dönüş yapacaktır :)

Geç olsun temiz olsun. Megastar muhteşem dönecektir. :)

3 yıl olduğunu da yeni fark ettim. En hit parçalardan daha hit benim için şarkıları. :)