Tarkan'ın Çok Ağladım Şarkısı Çalıntı mı?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,057
Puanı
1,061
tarkan-691x654.jpg

Megastar Tarkan'ın bu yaz piyasaya sürdüğü "10" isimli albümünün dikkat çeken şarkılarından "Çok Ağladım"ın çalıntı olduğu iddia edildi.

İddiaya göre sevilen şarkının bestesi ünlü sanatçı Ferhar Göçer'in 2015 yılında yayınladığı "Düştüm Ben Yollara" şarkısının bestesiyle aynı.

Şarkının müziği İran'lı bir müzisyen tarafından de kullanıldığı öğrenildi. Mehdi Ahmadvand isimli şarkıcının "Dorooghe" adlı şarkısının bestesi Çok Ağladım'ın bestesiyle neredeyse aynı.

Tarkan, Çok Ağladım'a geçtiğimiz günlerde klip çekmiş, klip yapılan anlaşma gereği sadece fizy'de yayınlanmıştı.

Benzediği iddia edilen şarkılar:

Son düzenleme:
Sözler ve söyleniş değil ama Müziği aynısı yanı 0:25-0:50 dinleyin müziği olduğu gibi almış üstüne söz yazmış :A :A :A @S.G.A.T. @Forumdash
Bu şarkı Volga'ninmiş. 2000 başlarında bilmem ne yıldız diye bi adamla şarkıyı yapmiş sonra yıldız denen adam çalmiş mi ne:F @S.G.A.T. eksik haber açmişsin :A

O değilde adamın çalinti şarkılarıyla albümünü savunanlar vardı. Hande Yener laf attiğinda:A @Billy Kane Hande laf atti diye kötü oldu. Oysa kadın 12milyonluk reklam anlaşması yaptı dedi ne var bunda:A

Bu şarkı Volga'ninmiş. 2000 başlarında bilmem ne yıldız diye bi adamla şarkıyı yapmiş sonra yıldız denen adam çalmiş mi ne:F @S.G.A.T. eksik haber açmişsin :A

O değilde adamın çalinti şarkılarıyla albümünü savunanlar vardı. Hande Yener laf attiğinda:A @Billy Kane Hande laf atti diye kötü oldu. Oysa kadın 12milyonluk reklam anlaşması yaptı dedi ne var bunda:A
Aaa sen de @S.G.A.T. ın haberlerini yalanlayıp duruyon ama Ufak Tefek Ecünnüler de sen haksız çıktın daha sana inanmam :A :A :A

Tutan her şarkıya çalıntı demekten ne zaman vazgeçecekler?

Tarkan mı kaldı ya artık Aleyna baba var. Gündem etmeyin şu adamı. :A

Orada "sarı, sarı donuk kaldı" diyor hizmetçiler sarışın değil, karısına diyor kesin o. :A Ama anlaşılmaması normal. Ucu açık çünkü. :D ama youtube yorumları da karısı üzerinden gidiyor. :A @Forumdash @Harunnn60
Şuan sorunum yok anlaşıyoruz gibi bir şey de diyor yanı bu cümle birlikte yaşadıı hala görüştüğü kişi için kullanılır . Giden hizmetçi ile görüşmüyor sonucta :A :A :A