Tarihte Bugün Denizz19 25 Yaşında!

Tabi sıradan ya öyle çok da şaapmamak lazım yani.

Takmamak değil dışardaydım foruma bir bakıp çıktım bildirimleri gezememiştim. Eve yeni geldim yani.

bu saate kadar dışardamıydın senn eyi bakem affetim kardeşimi

@MEnes ee görecekmiyimm senii

Maşallah tekrardan rabbim kazadan beladan korusun seni aman diyim kesme sakalını çok yakışmışş
Onun ayarını yapıyorum ben çok da uzatmayı sevmem genelde kirli bırakıyorum. Son 7 yıldır falan hiç tam kesmedim hep var yani, kesmem gibi de duruyor.

Onun ayarını yapıyorum ben çok da uzatmayı sevmem genelde kirli bırakıyorum. Son 7 yıldır falan hiç tam kesmedim hep var yani, kesmem gibi de duruyor.

Yok böyle iyi böyle dursun yeter tamamen kesme sadece

Yok böyle iyi böyle dursun yeter tamamen kesme sadece

O uzamış hali bu akşam kısaltacağım bile.
Belli plan dahilinde belli zamanlarda kısaltırım hep sonra uzar zaten.

instagramda profil resmini gördüm onu yorumluyorum o resimmi son halin bu arada diğer paylaşımları neden göremedim ben

Laa hop hop burası benim çöplüğüm övülecek erkek varsa o benim
@MEnes ancak benden Sonra övülebilir
Klişe bir herif işte bir çift gömlek azıcık sakal Ne yani

instagramda profil resmini gördüm onu yorumluyorum o resimmi son halin bu arada diğer paylaşımları neden göremedim ben
Yok görmen lazım isteğini kabul edince çıkar fotoğraflar. Profil normalde gizli ondan ilk girişte çıkmamıştır. Şuan takip listesinde varsın yani tüm fotoğrafları görürsün. O dediğin fotoğraf ise baya eski 2 3 ay olmuştur.

Laa hop hop burası benim çöplüğüm övülecek erkek varsa o benim
@MEnes ancak benden Sonra övülebilir
Klişe bir herif işte bir çift gömlek azıcık sakal Ne yani
Klişeleri yıkan tüm özellikler bende birleşmiş bulunmakta. Derine inmeden bunu görmen mümkün değil tabi.
Resimden de anlaşılacak bir şey değil elbette.

EGO'nu takdir ediyorum
Çok derine inmeye gerek Yok kanımca

Menesle de tanışacağız yakında buluşacak bizim sürüyle

Oo ne güzell çok sevindimm

Enesciğim göremiyorum 38 gönderi var diyo altta hiç paylaşım yok diyo

Diyecek bir şeyim yok o kelime bana çook uzak bir kelime.
Varsa da bir tık vardır çok yoktur.

Hadi ya dur bi bakayım ben ona çıkması lazım normalde.

Valla öyle dediğim gibi görüyorum EFE UYSAL dada böyle onada dedim ses vermedi bana bende sustum