Tarihte Bugün Denizz19 25 Yaşında!

çok güzel bir yaş erkekler için delikanlılığın kızlar içinde genç kızlığın son sınır yaşı 25 artık 26 olduktan itibaren gençlik döneminden orta yaş dönemine geçiş yapılıyor 30 a merdiven dayanıyor

4 ay sonra 25 yaşı doldurup 26 ya orta yaş dönemine girmeye hazırlanan biri olarak bu gençlikten kalma son yaşını 1 yıl kıymetini bilerek güzel güzel sağlıkla yaşamanı diliyorum @denizz19

buda hediyen sıla doğum günü pastanı üflüyor ama sen ona birşey demezsin ben kenara çekileyimde birlikte yiyin size afiyet olsun ayoll

Artık 25'in değerini biliriz ne yapalım
Hediyem güzel üflesin ne olacak çok şanslı pasta
Teşekkür ederim

Benim biricik kot kafam, canım kardeşim @denizz19, 19 yaşında geldiğin bu forumda 25. yaşına girdin demek, senle nerdeyse 4 yıllık bir dostluğumuz var, sanalda da reeldeki gibi nasıl dost olunacağının ilk ve en güzel örneklerindeniz bence
Acısıyla tatlısıyla çok şey yaşadık birlikte, daha nicelerine inşallah
Sevdiklerinle birlikte nice, mutlu, sağlıklı, başarılı yıllar dilerim sayın hocam, seviliyorsun

2 senedir doğum günü konularını ben açıyorum forumda, bu sene @vadikızı'na kaptırmışız ama iyi ki de kaptırmışız duygulandım ve kıskandım valla

Sana bugüne kadar verdiğim hediyelerin haddi hesabı yoktur, zaten de sana en güzel hediye benim klişesine sığınmak istiyorum bugün

Geçen sene sana bir t-shirt sözüm vardı da İstanbul'a gelmek kısmet olmadı 1 yıldır
Geldiğimde vereceğim inşallah

Oyy kıskanmaa yerim ben senii yumucuğum senin doğum gününüde açarım inşallah canım benim

hep soracam unutuyorum. gidiyormusun sen askere ?nezaman ve nekadar sürecek ?

Kız hatırlatma bilmeyelim o günü bizz

evet böyle hatırlanıp özen gösterilmesi çok güzel. insan kıskanıyor.
@vadikızı ortak açalım demistin ama senin açman iyi oldu. çok güzel. @denizz19 a nekadar değer verdiğini göstermiş oldun

evet böyle hatırlanıp özen gösterilmesi çok güzel. insan kıskanıyor.
@vadikızı ortak açalım demistin ama senin açman iyi oldu. çok güzel. @denizz19 a nekadar değer verdiğini göstermiş oldun

Sağol canımm benimm @denizz19 denizim benim bitanem tatlım kıymetlim ona verdiğim değer sonsuz yaa
şimdi gülüyorsam eğleniyorsam herşeye ikinizin sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum demek ki diyorum iyi birisin kızım sen sevildiğimi görünce benden mutlusu olmuyorr