Buluşma ayarladığımız gün artık görürüm zatenDiyecek bir şeyim yok o kelime bana çook uzak bir kelime.Varsa da bir tık vardır çok yoktur.
Hadi ya dur bi bakayım ben ona çıkması lazım normalde.
Buluşma ayarladığımız gün artık görürüm zatenDiyecek bir şeyim yok o kelime bana çook uzak bir kelime.Varsa da bir tık vardır çok yoktur.
Hadi ya dur bi bakayım ben ona çıkması lazım normalde.
Bakacağız artık ama ben zaten iyi anlaşırım insanlarla genelde çok uçuk durumlar olmadıkça.Buluşma ayarladığımız gün artık görürüm zatenRandevu Alacaksın tabi öyle herkesle buluşmuyoruzŞaka bir yana anlaşırız biz bence öyle sanıyorum sigara içmiyon dimi
Bakacağız artık ama ben zaten iyi anlaşırım insanlarla genelde çok uçuk durumlar olmadıkça.Sigara da kullanmam hiç sevmem.
Şuan gözükür abla bak fotolara da tekrar gizlerim profili. Bu seferlik açtım senin için.Valla öyle dediğim gibi görüyorum EFE UYSAL dada böyle onada dedim ses vermedi bana bende sustum
Beni hiç sevmiyormuşsun bir deBakacağız artık ama ben zaten iyi anlaşırım insanlarla genelde çok uçuk durumlar olmadıkça.Sigara da kullanmam hiç sevmem.
Şuan gözükür abla bak fotolara da tekrar gizlerim profili. Bu seferlik açtım senin için.
Sana değil profil genel gizliydi bu seferlik açtım sadece diğer fotoları gör diye. Nasıl takip ederken göremediğini de anlamadım zaten o ayrı bir konu.
Sana değil profil genel gizliydi bu seferlik açtım sadece diğer fotoları gör diye. Nasıl takip ederken göremediğini de anlamadım zaten o ayrı bir konu.
Ben kolay kolay insan sevmiyorum. Genelde az insan çok huzur vardır.Beni hiç sevmiyormuşsun bir de
Görürsün diye düşünmekteyim. Takip edenlere gizli olmuyor sonuçta profil.Bende anlamadım vallahi 38 tane paylaşım yazıyordu alttaki yerdede şu an paylaşım yok diyoduneyse gördüm resimleri maşallah çok yakışıklısın kardeşim benim bundan sonrada paylaştıklarınıda görürsem tamam bir daha soru benden sana bu konuda
Genelde bağımlılık etkisi yaratıyorum insanlarda ama bakalımBen kolay kolay insan sevmiyorum. Genelde az insan çok huzur vardır.Çoğu kişiyle görüşmeyi kestim zaten lise ve üniyle işim bittikten sonra. Üni 2 ay sonra bitiyor ama yine de kestik yani.Bu yüzden zaman gösterecek ne olacağını.
Görürsün diye düşünmekteyim. Takip edenlere gizli olmuyor sonuçta profil.
Ben kolay kolay insan sevmiyorum. Genelde az insan çok huzur vardır.Çoğu kişiyle görüşmeyi kestim zaten lise ve üniyle işim bittikten sonra. Üni 2 ay sonra bitiyor ama yine de kestik yani.Bu yüzden zaman gösterecek ne olacağını.
Görürsün diye düşünmekteyim. Takip edenlere gizli olmuyor sonuçta profil.
Hadi hayırlısı diyelim göreceğiz.Genelde bağımlılık etkisi yaratıyorum insanlarda ama bakalım
Genelde bağımlılık etkisi yaratıyorum insanlarda ama bakalım
Emre ciciklerin çok güzel
Bu yoruma Deniz aynen diye tepki vermiş. acaba kıskandımı derken.........
burda rengini belli etmişLaa hop hop burası benim çöplüğüm övülecek erkek varsa o benim@MEnes ancak benden Sonra övülebilirKlişe bir herif işte bir çift gömlek azıcık sakal Ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?