Ramazan aylarında full izlerdim. Bölümleri bilmeme rağmen. 😄😁İzlerdim, yıllar sonra yayınlanan tekrarlarını bile izlerdim. Benim için gelmiş geçmiş en iyi doktor dizisi olarak kalacak.
Ramazan aylarında full izlerdim. Bölümleri bilmeme rağmen. 😄😁İzlerdim, yıllar sonra yayınlanan tekrarlarını bile izlerdim. Benim için gelmiş geçmiş en iyi doktor dizisi olarak kalacak.
"Her aile bir ağaçtır. Bazen yapraklar dökülür, bazen çiçekler açar." 🍂 |
Tüm bölümler bilinmesine rağmen kendini tekrar tekrar izleten büyülü diziRamazan aylarında full izlerdim. Bölümleri bilmeme rağmen. 😄😁
Yazın önünden geçtik hastaneninTüm bölümler bilinmesine rağmen kendini tekrar tekrar izleten büyülü dizi
Yazın önünden geçtik hastaneningördüm yani
Doktorlar dizisinin (2006-2011 yılları arasında Show TV'de yayınlanan, Grey's Anatomy uyarlaması) hastane sahneleri, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi'nde çekildi.
Bunu düşündüğüm için hangi yaz olduğunu belli etmedim sjsjjsjjsYazın geçtiğin yerlerden birini öğrenmiş olduk
Yazın geçtiğin yerlerden birini öğrenmiş olduk
Hastahanenin adını öğrendin , hadi zehir hafiyeliğini gösterde adresi bul bakalım.Bunu düşündüğüm için hangi yaz olduğunu belli etmedim sjsjjsjjs
Bir yaz oldu evet
Uzatmaya gerek yok, bir şeyin de cılkını çıkarmaHastahanenin adını öğrendin , hadi zehir hafiyeliğini gösterde adresi bul bakalım.
Hastahanenin adını öğrendin , hadi zehir hafiyeliğini gösterde adresi bul bakalım.
Uzatmaya gerek yok, bir şeyin de cılkını çıkarmaGoogle amcaya hastanenin ismini yazıp adres bulmak çok kolay bir şey ama gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?