Sıkıntı olmaz dedim ya aaaaaYooo böyle de olabilir sıkıntı yok konuyu hoplatma diye başımı şişirme de.
Neyse ben bu ara çok odaklanmayabilirim. (Bugün kesin. Yarına bakarım duruma)
@serhatt ‘a emanetsin sjsjjsjjs
Sıkıntı olmaz dedim ya aaaaaYooo böyle de olabilir sıkıntı yok konuyu hoplatma diye başımı şişirme de.
Sen kadar karışacağını sanmıyorum. DkdjsjsSıkıntı olmaz dedim ya aaaaa
Neyse ben bu ara çok odaklanmayabilirim. (Bugün kesin. Yarına bakarım duruma)
@serhatt ‘a emanetsin sjsjjsjjs
neyse dua et çıkmam gerekiyor.Sen kadar karışacağını sanmıyorum. Dkdjsjs
Öyle demek istemedim karışmak derken uyarı amaçlı söyledim. Patavatsızlıklar prensiyim.neyse dua et çıkmam gerekiyor.
Haydi size iyi sohbetler
Bu arada tarihte bugün bizde Lucia günü
Teşekkür ederim, anlayışın için aklıma geldikçe yazarım. Birden karşımda seni görünce şaşırdım.@12.Adam buyur Dosi yerine ben buradayım seninle konuşurum.
Aaa niye şaşırdın ayol?Teşekkür ederim, anlayışın için aklıma geldikçe yazarım. Birden karşımda seni görünce şaşırdım.
Şaşırmaktan anlatmak istediğim Mosi ile kurduğum iletişim farklı ya dilimin kemiği olmuyor şahit olmuşsundur.Aaa niye şaşırdın ayol?
Şahit oldum da sorun yok seni her türlü maruz görürüm.Şaşırmaktan anlatmak istediğim Mosi ile kurduğum iletişim farklı ya dilimin kemiği olmuyor şahit olmuşsundur.
Aha dur buldum, monopoly i kim kazandı? (Story den gördüm)
Vaaaaayyyyy ben bile unutmuşken yine yaptın şovunu.Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, insanın hak ettiği değeri görmesi çok değerli. Birlikte nice yıllara.
Ablam çok teşekkür ederim.Tebrik ederim ablacım nice yıllara
Ne anladın acaba yine ?işte beklentim bu yönde
Ben anlayacağımı anladım
Tabiki karşılarım. Kendime güvenim tam.Ne anladın acaba yine ?
Bakalım @serhatt beklentini karşılayacak mı ?Karşılar 2.5 üst oran 1.90 karşılayamaz 2,5 alt 1.50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?