Yeme-İçme Tarhana Çorbası

Tzira

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
2 Kasım 2013
Mesajlar
2,575
Reaksiyon puanı
2,715
Puanı
280
Yaş
28
Konum
İstanbul - Bologna - Bursa - Ordu
Özellikle gurbet ellerdeyseniz yediğiniz zaman sizi evinizde hissettirebilecek bir çorba. Tarhana, su, salça, tereyağı ve azıcık tuz ile yapılır. Pişirdikten sonra üzerine kaşar peyniri rendeleyerek yemesi güzeldir.
 
Kıymalı versiyonu daha lezzetlidir
Eskiden yemezdim ama şimdi yiyebiliyorum
 
Kaşar falan üzerine koymam direk yerim öyle daha güzeldir.
 
Sevmiyorum bu çorbayı. Annem çok yapar babam çok sever ama ben kokusuna bile tahammül edemem.