Tarantino'dan Hayranlarını Üzecek Açıklama !

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,701
Puanı
461

Tarantino, hayranlarını üzecek bir açıklamada bulundu:

Yönetmenliğin genç adamların işi olduğunu belirtip hala ayaktayken emekli olmak istediğini belirtti.

Şuan 51 yaşında olan ünlü yönetmen, şu aralar The Hateful eight yapımıyla uğraşıyor bundan sonra 2 film daha çekerek 10 film ile emekliye ayrılacağını açıkladı..

Yorumunda ki ciddiyet ile ilgili etrafta dolaşan fikirler olsada sanırım bunu 10. film bitişinde öğrenebileceğiz.

Daha önce de açıklanmıştı bu haber. Bence çok iyi bir karar olmuş. Her ne kadar emekli olacağını bilmek üzse de açıklaması gayet yerinde. Gerçi önümüzde 3 film daha var, o zamana kadar neler olacağı hiç belli olmaz...

Haydaa olacak iş mi bu? Aksine yaşlandıkça daha da kaliteli filmler yapıyor yönetmenler. Bakın Clint Eastwood'a. Kubrik 70, Hitchcock 80 küsür yaşına kadar film çekmiş. Tabi emekliliği mezarda yapmışlar

Tabi adama da hak vermek lazım, emekliliği mezarda yapmak istemiyor, haklı da bence.

Sinema adına büyük bir kayıp olacaktır. Her şeye rağmen sinema tarihinin en iyi yönetmenlerinden biri olarak asırlar sonra bile anılacaktır.

Bizim açımızdan üzücü bir haber. Bence hala çok formda. Son iki filmi en iyi filmleri arasına rahatlıkla girer. Üstelik geri kalan filmlerinden biri Kill Bill 3 olacak.
(Bence gereksiz proje)

Umarım kararından vazgeçer.

Bu arada Clint Eastwood dün 84 yaşında yeni filminin açılış konuşmasını yaptı.

Benimde sevdiğim bir yönetmen ve gerçekten üzücü oldu bu. Umarım kararından vazgeçer ki ben vaz geçeceğini düşünüyorum.

ciddi olduğunu sanmam
ciddiyse eğer söylediklerinde, üretim yapamaz hale geldiğini hissetmiş olabilir ..

yönetmen tavuk gibidir belli bir yaştan sonra zorlasada yumurtlayamaz

Abi herkes bıraksın yönetmenliği bu adam bırakmasın mükemmel bir tarzı var.Çok kötü olur 10.filminde bırakırsa.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi