tarafsız ve doğru haber

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
BİRLİK ANA HABER bülteni
ABAY_06 SİZLERLE
Sultanahmette çıkan berkin elvan protestosunda kasımpaşalı birisi silahla saldırdı
şişlide akp miting yaparken hello şişli dedi
aksarayda AKP MİTing yerlerine yakın olan yerlerde ezan susturuldu
pkk nın eylemine izin var halk eylem yapınca hemen müdahale oluyor
bide abdullah öcalana parti kurma izni verebilir AKP
Fenerbahçeyi başbakan ele geçirmeye çalıştı o şike soruşturması ondan çıktı
çarşıyla hükümet bursa- beşiktaş maçında arası gerginleşmişti gezi eyleminden sonra beşiktas ve fenerbahceye takan hükümet şike soruşturmasını uefaYA Götürdü uefanın içine imam soktu
sizin tahminlerinizi bekliyorum fb ye trabzon maçında gözdağı veren hükümet beşiktas-gs maçında hükümetin soktuğu kartal1453 grubu işleri çığrından çıkartır fenerbahce-beşiktas maçı recep tayyip erdoğan stadyumunda olabilir 31. hafta bugün tv muhalefet yaptı diye sonlara attı yakında şifrelemeyede başlarlar muhalif kanalları digiturk tmsf nin elinde olduğu için taksime yeşil sarı osmanlı bayrağrı koyan polisler hükümetin emriyle geziyi dağıttıktan sonra cumhuriyet anıtına
gezi iddanamesi kabul edildi taksime terör örgütü mahallesi koymayı planlıyorlar taksim dayanışmasını terör örgütünden saymışlar başsavcı ve mahkeme hükümetin atadığı mahkemeden bu karar beklenir
limon gaz maskesi güneş gözlüğü kask ayakkabı kutusu terör aleti olmuş taksilere kimlik kontrol yapıyorlar özel arabalarada başbakanın önünde Atatürk posteri saylığana kızdı başbakan
ABAY İYİ aksamlar

tarafsız mı bilmem ama iyi sallamissin))) aziz başkan bile diyor bu operasyonu cemaat yaptı pompy ısrarla bu işi başbakana yıkıyor)))

Valla olayların tamamı hep başbakan ,şuna bak pompy senin haberi dinleyende dünyadan bi haber olmalı valla yoksa körü körüne inancaz:F ayrıca haberler yerine başbakanlar demeliydin:A

Yok artık canım ben nerde yaşıyorum derim,nettem bakıyorum hiçde böyle haberler yok.... :D
oy
Yok artık canım ben nerde yaşıyorum derim,nettem bakıyorum hiçde böyle haberler yok.... :D[/QUOTE
Oyle haberler internette yok hükumetin sansürü var berkin Elvan protestosunda internet 1 saat sonra haber verdi başbakan oyle haberleri yayinlayan internet sitesi kapatılacak dedi

İnternette sansür var o yüzden yok

@destere @ABAY_06 Abay diyorki burda sultanahmette berkin el van protestosu sırasında kasımpaşalı birisi saldırıyor ölen varmı yokmu belli değil

Akp mitinginde şişli de hello şişli dedi

AKP Mİtinginde camide ezan susturuldu aksarayda

fenerbahceyi ele geçirmeye çalışan başbakan

geziden sonra fenerbahçe ve beşiktasa oyun oynamaya başladı basbakan dedin orda

@destere @ABAY_06 Abay diyorki burda sultanahmette berkin el van protestosu sırasında kasımpaşalı birisi saldırıyor ölen varmı yokmu belli değil

Akp mitinginde şişli de hello şişli dedi

AKP Mİtinginde camide ezan susturuldu aksarayda

fenerbahceyi ele geçirmeye çalışan başbakan

geziden sonra fenerbahçe ve beşiktasa oyun oynamaya başladı basbakan dedin orda

şimdi daha anlaşılır oldu işte
eminim @ABAY_06 da anlamıştır ..:)