Başladım.
Demek Tapatalk güncellemesini ta Pazartesi aldın. Nexus alsaydın geçen hafta olurdu.
Samsung ezilmeye mahkumdur.
Adam Nexus almadim diye her yönden ezmeye calisiyor beni.
Yok.Samsung ezilmeye mahkumdur.Allah bilir daha Android 4.4.3 bile yoktur sizde
4.4.4 hiç yoktur o zaman
Fırsat bu fırsaz ez bakalım.4.4.4 hiç yoktur o zaman
Android L de 5 ay geç gelir Samsung'a.
W8'de Tapatalk var demi?4.4.4 hiç yoktur o zaman
Android L de 5 ay geç gelir Samsung'a.
Boştan yere mi Nexus aldık biz? (Alırken bunların farkında bile değildim, orası ayrı)Fırsat bu fırsaz ez bakalım.
Büyük uygulamalar vardır Windows Phone'larda. Bilmem, araştır.W8'de Tapatalk var demi?
Direk sana sormak varken ne kendimi yorucam.Boştan yere mi Nexus aldık biz? (Alırken bunların farkında bile değildim, orası ayrı)
Android L'yi gördün mü? İnşallah bana da gelir
Büyük uygulamalar vardır Windows Phone'larda. Bilmem, araştır.
Android L nedir?Boştan yere mi Nexus aldık biz? (Alırken bunların farkında bile değildim, orası ayrı)
Android L'yi gördün mü? İnşallah bana da gelir
Büyük uygulamalar vardır Windows Phone'larda. Bilmem, araştır.
Ben bilmiyorum işte, git araştır. Bi Windowslu telefonu toplasan 10 dakika elimde tutmamışımdır hayatım boyunca. O da AVM'lerdeDirek sana sormak varken ne kendimi yorucam.
Peki W8 ile W8.1'in farkı ne? Bu arada Portal Sepeti sorununu çözdüm sağol.
Yeni Android sürümü. Yakında gelecek. Tabiiki ilk Nexus 5'eAndroid L nedir?
Oruçlu oruçlu gidemem maalesef.Ben bilmiyorum işte, git araştır. Bi Windowslu telefonu toplasan 10 dakika elimde tutmamışımdır hayatım boyunca. O da AVM'lerde
Bilmiyorum.
Bi şey diil
Google çok uzakta değil.Oruçlu oruçlu gidemem maalesef.
Tamam biraz daha tıkınıyım da aratırıcam bu gece.Google çok uzakta değil.
Bana daha güncelleme gelmediYeni bi güncelleme geldi.Artık bildirimler geliyor. Lolipop uyumlu yeni tasarıma geçilmiş...122 takipçisi varmış FF'nin
Holeyyy[emoji322] [emoji322] [emoji323] [emoji323]Yeni bi güncelleme geldi.Artık bildirimler geliyor. Lolipop uyumlu yeni tasarıma geçilmiş...122 takipçisi varmış FF'nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?