TANITIM-Çiğdem'in Taciz Ettiği Erkekler-Yeni Dizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,027
Puanı
1,061
YER: FAVORİFORUMUM Stüdyosu @Çiğdem- @aserat54 'ün programına konuk olur.Konu Çiğdem'in taciz ettiği erkeklerdir.

PROMO 1

Çiğdem: Ay forumda ilk olarak @destere yi ele geçirdim, tacize çok meyilliydi. Hatta bana tecavüz edebilirsin bile dedi.Neyse destereyi yatağa attım,üstündeki gömleği çıkarttı.Bir ne göreyim😱

aserat54: Ne gördün kız?

Çiğdem: Ay bu destere kıl yumağının teki çıktı.Ayol her yeri 15 santim kıl hemen şutladım bunu. Tabi bu korkunç manzara nedeniyle elime geçirdiğim ilk kazığı da kendisine monte ettim.Destereyi kapıdan kovarken evin önündeki parkta kumda oynayan pompy'i gördüm,gittim yanına.Bana Betüş diyip durdu ben de bozuntuya vermedim,eve attım.Şimdi detayları anlatmayayım programa ceza gelmesin.Zeka yaşı 10 denilen çocuğun fizik yaşı 25 çıktı kızzz...

aserat54: Sonra ne oldu kimi hedef seçtin?

Çiğdem: denizz19 diye zayıf sıska birini gördüm,nefes alsın yeter mantığımla onu da eve attım.Ama bir de ne göreyim, bu şoparım saçı benimkilerden daha yumuşak daha sağlam.Mıncıklayınca anladım ki teni de bebek gibi.Neyse anlaşma yaptım nasıl böyle olduğunu anlattı ben de onu serbest bıraktım.

aserat54: Eee sonra?

Çiğdem: Sonra Harunnn60'a kancayı taktım ama onu hiç anlatamam çok gizli çok ayıp ...

aserat54: Evet şu an aldığım bilgiye göre twitterda sana çok tepki varmış çiğdem..

Çiğdem: Ayol ne diyorlarmış oklavayla kovalarım valla hepsini

aserat54: Bir dakika.. Taciz ettiğin erkeklere program teklifi yağıyor kız. Pompy'i Müge Anlı konuk etmek istiyormuş,onu çözecekmiş programında. denizz19'u Zahide Yetiş davet ediyormuş,kadınlara güzellik sırlarını anlatacakmış.destereyi EsraErol çağırıyormuş, kıllı tüylü farketmez ona uygun eşi bulurum demiş.Harunnn60'ı seni anlatmadığını anlatması için Seda Sayan çağırıyormuş,ama çok cezalık bir şey anlatmasın sonra cezayı ben ödüyorum diye eklemiş.

PROMO 2

(Çiğdem'in taciz ettiği yüzlerce erkek Ankara'da yürüyüş yapmaktadır)

aserat54: Evet Nisa göstericilerden biriyle konuşabilir miyiz?

Nisa: Şu an destere yanımda görüşlerini alacağım.Neden gösteriye katıldınız?

destere: Çiğdem beni beğenmeyince bana kazık monte etmişti iştee ben o kazığı yanlışlıkla kırdım.O günden beri öyle bir kazık arıyorum bulamadım.Gördüğüm her şeyi kazık niyetine kullanma hastalığı başladı.

Nisa: Nasıl yani?

destere: O elindeki mikrofonun tepesi ne güzeelmiş versene onu bakayım. (mikrofonu almaya çalışır)

Nisa: Aa napıyorsunuz? (destere mikrofonu kapar,donunu indirir)

Nisa: Aaa bakamayacağım ben...

PROMO 4

Nisa: Evet deniz bey siz niye geldiniz gösteriye, güzellik sırrınızı paylaştığı için mi?

denizz19: Ne güzelliği ayol,her şeyimi aldı..

Nisa: Nasıl yani?

denizz19: Güzellik sırrını alıcam dedi sadece ama sonra bir baktım derim,saçım taş gibi olmuş,sesimi bile almış

Nisa: Ama saçınız hala kıvırcık duruyor?

denizz19: Al bak dokun (deniz saçını nisaya uzatır,taş kesmiş saçının sartliği nisanın başına çarpınca nisa bayılır,yayın kesilir)

PROMO 5

Nisa: Şimdi de merakla beklenen isim pompy ileeyiz.

pompy: sihirli küre,betüş,çilek

Nisa: Ne demek istediniz pompy bey? çiğdem size ne yaptı?

pompy: dud peri,şato,taci,hav hav

Nisa: Vallahi dediğinizden bir şey anlaşılmıyor?

pompy: avni,suzan,teleskop...

Nisa: Neyse sayın seyirciler röportajların devamı yarın gelecek şimdilik bizden bu kadar

pompy: zaman geriye aksın,periliçe,perihan per...

@destere @Forumdash @Çiğdem- @Nisa @SelinÇ. @sokak sanati @yatutarsa @denizz19 @Harunnn60 @mrt-06 @Mr.At

Son düzenleme:
Çok iyiymiş, merakla bekliyoruz. Ama beni o erkeklere dahil etme lütfen. Ben sunucu falan olayım...

@xemrexxx yılbasına 1 saat kala şansını tükettin vlla geberticem oğln seni göremiceksiniz yeni yılı falan

ayrıca @Nisa nın @pompy robortajında haykırdım resmen hhahahah hala kırızden çıkamadım bu ne beee

Nisa: Şimdi de merakla beklenen isim pompy ileeyiz.

pompy: sihirli küre,betüş,çilek

Nisa: Ne demek istediniz pompy bey? çiğdem size ne yaptı?

pompy: dud peri,şato,taci,hav hav

Nisa: Vallahi dediğinizden bir şey anlaşılmıyor?

pompy: avni,suzan,teleskop...

Nisa: Neyse sayın seyirciler röportajların devamı yarın gelecek şimdilik bizden bu kadar

pompy: zaman geriye aksın,periliçe,perihan per...

dizi başlasın herkes yüzüne tükürecek

Yemin ediyorum gözümden yaşlar aktı @xemrexxx hahah
vallahi 2015 ilk gülmem sen tarafından geldi

Benimde ileride rolüm artsın mutlaka

Hahah @Çiğdem- 0-0 sen napıyorsun Öyle bize

@destere mikrofon olayı çok komik olmuş

@beyazsoy bunu görmen lazım mutlaka

.@pompy de çok komik olmuş

@xemrexxx vefat haberini okuyacaksınız yakında cnm onu gebertip hesabından giriş yapıcam foruma ölüm haberini vericem

Şikayet etmeden isimle alakalı şeyleri dilersen sevinirim @xemrexxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...