B
berkaybuut
Konu Sahibi
slm millet ben berkay.22 yasındayım.kafama göre sohbet arkadası arıyorum bayan...internette yapıcak bişi bulamıom sıkıcı cok hem de.[sm=s17.gif]
Bende tam bunu söleyecektim.Ya huyunu suyunu bilmediğin kızı ne yapıcan.22 yaşındaymışın,git ayarla bir tane.Burda manita yok paylaşım ve eğlence platformu bura.Yani o tarz şeyler ve bayan-erkek her türlü arkadaş da edinebilirsin.Ama kastettiğin manitaysa yok ve internette aramak yanlış seçim...Hoşgeldin bu arada.
Ya huyunu suyunu bilmediğin kızı ne yapıcan.22 yaşındaymışın,git ayarla bir tane.Burda manita yok paylaşım ve eğlence platformu bura.Yani o tarz şeyler ve bayan-erkek her türlü arkadaş da edinebilirsin.Ama kastettiğin manitaysa yok ve internette aramak yanlış seçim...Hoşgeldin bu arada.
çok doğru doğanYa huyunu suyunu bilmediğin kızı ne yapıcan.22 yaşındaymışın,git ayarla bir tane.Burda manita yok paylaşım ve eğlence platformu bura.Yani o tarz şeyler ve bayan-erkek her türlü arkadaş da edinebilirsin.Ama kastettiğin manitaysa yok ve internette aramak yanlış seçim...Hoşgeldin bu arada.
ewet kuzi yaçöpçatan sitesi zanmış yaa şaka gibi..