O acıyı bilirim ben 🤣Evin küçüğü olarak hep yaşadığım durumdu, ablam bazen kurtarıcım olsa da genel olarak yollanan kişi bendim... Sonrası da annemin bu tepkisi ve benim çaresizce gidip ekmeği alışım.
Tahmin edeyim çok kullanıyorsun benceBir serzeniş cümlesi
Evet çünkü gençler çok üşengeç cokTahmin edeyim çok kullanıyorsun bence
Hayir siz onu silah olarak kullaniyosunuzEvet çünkü gençler çok üşengeç cok
Yani ekmek almaya gittim ama öyle çok değil serzenişlik hiç olmadı.İlginç 😱 Çok şaşırdım desem
Aynı durumu bana da yaşatıyor bazı şeyler de bugün iki arada bir derede kaldımYalnız harfi harfine aynı.Bazen duygu sömürüsü diye kanmayacağım deyip gitmiyorum ama vicdanım el vermiyor işte.
Uslu çocukmuşsun senYani ekmek almaya gittim ama öyle çok değil serzenişlik hiç olmadı.
Yok fazla gitmedim genelde babam işten gelirken ya da annem dışarı çıkınca alıyor zaten nadir gittim benAynı durumu bana da yaşatıyor bazı şeyler de bugün iki arada bir derede kaldım
------
Uslu çocukmuşsun sen
Ben kullanmıyom vallahi markete ben giderim de tek odasını toplasa o da yetecek ama nerde cok üşengeç çokHayir siz onu silah olarak kullaniyosunuz
Helal olsunBen kullanmıyom vallahi markete ben giderim de tek odasını toplasa o da yetecek ama nerde cok üşengeç çok
Öyle oluyor farklı şekilde devam ediyorBu olayı yaşamın birçok evresinde duyarsınız...Duymayada devam edeceksiniz...
Yine iyiymişYok fazla gitmedim genelde babam işten gelirken ya da annem dışarı çıkınca alıyor zaten nadir gittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?