Tamam Mıyız'ın Afişi Belirlendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Babam ve Oğlum, Issız Adam gibi filmlere imza atan, Türkiye'nin ileri gelen yönetmenlerinden Çağan Irmak'ın yeni filmi Tamam Mıyız'ın afişi belli oldu.

Oyuncu kadrosunda Kanıt dizisi ile hatırlayacağınız Deniz Celiloğlu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Mete'si genç oyuncu Aras Bulut İynemli, Sumru Yavrucuk, Aslı Enver, Gürkan Uygun ve Zuhal Gencer Erkaya gibi birbirinden başarılı isimler bulunuyor.

Senarsitliğini ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın, yapımcılığını ise TIMS Production'ın üstlendiği Tamam Mıyız 29 Kasım'da sinemaseverler ile buluşacak.

Kadro bence çok iyi. Duruma göre izleyebilirim.

Kadro güzel, afiş de hiç fena değil. Çağan Irmak'a güveniyorum, iyi iş çıkma ihtimali yüksek.

Kadro süper.Aras ve Aslı'yı zaten çok severim.Yönetmen zaten söylemeye bile gerek yok bakabilirim.

Ama bekle diyorlar ya ona sinir oluyorum.

kadro güzel afiş de iyi olmuş izlerim büyük ihtimal

Kadro çok iyi. İyi bir film bizleri bekliyor.

Slogandan anladığımı kadarıyla Aras Bulut İynemli'nin rolünün kolları yok gibi geldi bana.

29 Kasımda gösterime gircekmiş ama fragman yok 😱 Merak ettim filmi şimdi.Hele @berkann'ın tahmin yürttüğü gibi bişeyse

29 Kasımda gösterime gircekmiş ama fragman yok 😱 Merak ettim filmi şimdi.Hele @berkann'ın tahmin yürttüğü gibi bişeyse

Ben de aradım konuya koymak için ama bulamadım.
Neyse artık yeni konu açarım fragman geldiğinde.

Hem afişteki slogandan hem de resimden öyle anladım.

Ben de aradım konuya koymak için ama bulamadım.
Neyse artık yeni konu açarım fragman geldiğinde.

Hem afişteki slogandan hem de resimden öyle anladım.
Evet slogandaki "kanat" genelde kol anlanmında da tanımlanir(yada ben öyle biliyorum)
Fragmanı çok merak ettim twitter sayfası var isterse takip et

Evet slogandaki "kanat" genelde kol anlanmında da tanımlanir(yada ben öyle biliyorum)
Fragmanı çok merak ettim twitter sayfası var isterse takip et

Gördüm Twitter sayfasını ama az tweet atmışlar.
Gerek yok takip etmeme.

Gördüm Twitter sayfasını ama az tweet atmışlar.
Gerek yok takip etmeme.
Fragman yayına girince konuyu açarsin diye dediydim
Zaten filmler için niye twitter FB acılır anlamam guncelleyecek bişeyleri kalmiyor gösterimden kalktıktan sonra.En uzun ömrü DVD'leri çıkana kadar

Kadro çok iyi afiş de yazı dışında güzel olmuş.

kadro mükemmel yönetmen senarist mükemmel daha ne olacak

Afişi çok iyi olmuş. Merakla beklediğim filmlerden.