Talat Bulut Hakkında Bir Taciz İddiası Daha!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061

Oyuncu Talat Bulut hakkında dizi setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla suçlanan fakat yeterli delil elde edilemediği için 'takipsizlik' kararı verilen Talat Bulut hakkında bir taciz iddiası daha gündeme geldi. Bir televizyon programının ihbar hattına gelen mesaj, herkesi şoke etti.

Programın sunucusu Ece Erken'in canlı yayında okuduğu mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Merhabalar Ece ve Bircan Hanım. Talat Bulut 5-6 sene önce bir alışveriş merkezine mağaza projelendirmesi için giden kız kardeşimi sözle taciz etmiş. Hatta ertesi gün tekrar aynı mağazaya giderek yine aynı davranışlarına devam etmiş. Kardeşimin işi bitene kadar civarda oyalanmış. Otoparka indiğinde de arkasından koşarak taciz etmiştir. Koşmak abartılı diye düşünmeyin. Gerçekten durum böyle. Kardeşim korkuyla bunları dile getirmişti. Şimdi bunlar nasıl ispatlanabilir ki? Umarım bir şey olur. Bir şahit bir kayıt bulunur da cezasını çeker"

Gelen geçen, Talat Bulut'u taciz ettiği iddiasıyla yargılıyor. Ya karalanıyor ya da böyle biri. Böyle biri olduğunu düşünmüyorum, ancak iddialar da geliyor sürekli.

Ece ve Bircan'ın haberine inanacak mıyız? Talat Bulut bu iki kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırmış zaten.

Atın yalan Allah büyük ama ..

Adamın ne suçu varmış da bu kadar üstüne gidiyolar ya
saçmalık .ss Talatcığım kıyamam

Bugüne kadar neden ortaya çıkmadı bunlar
3 aydır Ece ve Bircan uğraşıyor adamla onlardan ne beklenir ki

Talat Bulut’u sevmem, savunmuyorum da ama setteki kızın aynı iddiayı babası için de yaptığı ve psikolojik sorunları olduğu ortaya çıkınca adamın suçsuzluğuna inanmaya başladım.

Hala bu adamı barındırabilenlere yazıklar olsun. Başka da bir şey demiyorum.