Takipçisinden Demet Akalın'a, 'Çok Çirkinsin'

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,061

Sosyal medyadan yaptığı canlı yayınla iş ve özel hayatıyla ilgili açıklamalar yapan Demet Akalın, dudak, çene ve göz çevresine botoks yaptırdığını söyledi. Akalın, 'Çok çirkinsin' diye mesaj atan bir takipçisine 'Ben zaten makyaj güzeliyim' diye yanıt verdi.

Demet Akalın yaptığı canlı yayında, İlyas Yalçıntaş'la girdiği polemiğe de değindi. Genç müzisyen İlyas Yalçıntaş'ın, 'Çok başarılı olabilir ama Demet Akalın'ı hiç canlı performans yaparken görmedik' açıklamalarına sosyal medya üzerinden canlı olarak cevap veren Demet Akalın, 'Çocuğu aradık ama telefonunu korkudan açmadı herhalde. Ben canlı da okurum, playback de yaparım. Playback olayını ben başlattım, istediğim zaman da ben bitiririm' dedi.

Yayını makyajsız yapan Akalın, 'Çok çirkinsin' diye yazan bir takipçisine 'Oğlum, ben zaten makyaj güzeliyim', 'Çok yaşlanmışsın' mesajına ise 'Sen de, ben de bu dünyaya kazık çakmayacağız' diye cevap verdi.

elinden bir şey gelmediğinde doğal davranmak en kolay çıkış yoludur

Ünlüler de normal insanlar işte pijama, çekirdek, canlı yayın.

Makyaj güzeliyim diye yıllardır diyor zaten. Sonraki haberi Demet Akalın canlı performansıyla şaşırttı (kötü ses içerikli) olur
Haber olmak için mi yapıyor yoksa gazetecilerin artık haber değeri bu mu?

Bu kadın çok sonra kim ne derse desin. Bana bu halleri sempatik geliyor.