Takasla Reyting Analizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dila hanımın daha yüksek aldığı zamanlarda oluyodu hiç değilse show çin iyi gidiyo kanal olarakta düşünmek lazım
Sen Yalan Dünyaya hep düşman oldun zaten.

Dizi 70 küsür bölümü devirdi. Yıpranması gayet normal. Heleki komedi dizisiyse. Memnun olmasalar gelecek sezon da devam ettirmezdiler.

yakup espri yapma çay yap hadi

Sen Yalan Dünyaya hep düşman oldun zaten.

Dizi 70 küsür bölümü devirdi. Yıpranması gayet normal. Heleki komedi dizisiyse. Memnun olmasalar gelecek sezon da devam ettirmezdiler.
sen buna yıpranma mı diyosun 11 yılı aşkın devam edip zirvede olanlar var daha doğrusu olan var lar eki çoğul oluyo .kiki:

yakup espri yapma çay yap hadi

sen buna yıpranma mı diyosun 11 yılı aşkın devam edip zirvede olanlar var daha doğrusu olan var lar eki çoğul oluyo .kiki:
Vadiyi söyleyeceğini bildiğim için "komedi" dizisi dedim.

Sen yine Vadiyi karıştırdın ama.
Ona bakarsak Vadiden sonra Arka Sokaklar da bu kadar seneye rağmen istikrarını koruyan bir dizi ama sen beğenmiyorsun.

Vadiyi söyleyeceğini bildiğim için "komedi" dizisi dedim.

Sen yine Vadiyi karıştırdın ama.
Ona bakarsak Vadiden sonra Arka Sokaklar da bu kadar seneye rağmen istikrarını koruyan bir dizi ama sen beğenmiyorsun.
arka sokaklar 8 senedir devam ediyo ama hep 3.sınıf dizi oldu reytingleri de hiçbi zaman ahış şahım olmadı kaale bile almıyorum

olmadı takas, laf bi kere benden çıktı.
başka bi şey bulaydın en azından.
çabuk ol vadi başlayacak vadiden önce hazır olsun

arka sokaklar 8 senedir devam ediyo ama hep 3.sınıf dizi oldu reytingleri de hiçbi zaman ahış şahım olmadı kaale bile almıyorum

Aldığı oranlar kötü mü yani? Mesela 8. senesinde 7-8 reyting alması başarısız olduğunu mu gösterir?

Küçük bir vurulma ile 10 reytingi aşması başarısız olduğunu mu gösterir?

Aldığı oranlar kötü mü yani? Mesela 8. senesinde 7-8 reyting alması başarısız olduğunu mu gösterir?

Küçük bir vurulma ile 10 reytingi aşması başarısız olduğunu mu gösterir?
istikrarı yok bi bakıyon 4-5 almış bi bakıyon 6 almış yani sıradan reytingleri var o dediğin en fazla 3-4 bölümlük etki yapar sonra hemen düşüyo

kırmızı yazı sesli güldürdü hacı
aga esprinin nerden olduğunu anladın demi

Yalniz baslik ismi süper olmus program ismi gibi sanki bir programa katiliyoruz da haberleri izliyor gibi
@takas

Vadi izlerken çekirdek ye bence, çerez niyetine izlersin işte

aga böyle bi program başlatim mi her günün analizi şeklinde
bak aklıma getirdin yapacam

sen espri yapma başka bişey istemiyorum reyiz

dizinin bi espirisi yok ki espiri yapayım kvp'ye. sonuç olarak füzeleri tak takla etkisiz hale getirmiş bi yapım

istikrarı yok bi bakıyon 4-5 almış bi bakıyon 6 almış yani sıradan reytingleri var o dediğin en fazla 3-4 bölümlük etki yapar sonra hemen düşüyo

aga esprinin nerden olduğunu anladın demi
Yine de 8 sene devaç edipte 7 reyting ortalaması olan bir dizi. Yani Vadiden sonra en çok istikrarını koruyan dizi.

Neyse konumuz o değil.