Takas 30.000 ler Kulübünde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Senin iyiliğin içinse gerisi teferruattır.

Aga Perşembe burada ol lazımsın.Pazar banlan.Çarşamba dön.Zaten Perşembe sınava çalışmazsın.Buraya da gir.Bu arada aga banlanma.Yoksa 3 gün değil daha fazla banlanırsın.öyle bir kural vardı sanırım

Tebrikler.

500 mesaj da bir şey mi ya benim şu ana kadar silinenler en az 10-15 bin vardır.

Ama darksaal'ın mesajlar fazla gitti ona ben de üzüldüm.

perşembe günleri aklın burada kalmasın çd ve west vadiye laf atanlara papuç bırakmazlar onlara güvenebilirsin

Silahlı olanı mı yoksa ondan sonraki mi(11
)

Senin iyiliğin içinse gerisi teferruattır.
eyw aga sen banla beni başkası değil

sağolasın

aga üni sınavları liseye benzemez çok korkutuyolar ama perşembe burdayım orası kesin

Tebrikler.

500 mesaj da bir şey mi ya benim şu ana kadar silinenler en az 10-15 bin vardır.

Ama darksaal'ın mesajlar fazla gitti ona ben de üzüldüm.

darksaalın mesajlarının yanında bişey değil tabi ama 500 de evlat acısı gibi geliyo bi de zorluklar içinde yazmıştım
sağol bu arada

- - - Ekleme - - -

perşembe günleri aklın burada kalmasın çd ve west vadiye laf atanlara papuç bırakmazlar onlara güvenebilirsin

benim de olmam lazım onların hassa noktasını biliyorum

Tum Vadiciler adinnan seni tebrik ediyorum kardeş.[&:]Sen Vadiyi bu forumda temsil ediyorsun.. Teşekkurler Sana

Kurtlar Vadisi yer yuzunun gelmiş geçmiş en buyuk dizisidir.. Bunu kabullenmeyen herkes diziden anlamiyor demekdir.qu.

Tum Vadiciler adinnan seni tebrik ediyorum kardeş.[&:]Sen Vadiyi bu forumda temsil ediyorsun.. Teşekkurler Sana

Kurtlar Vadisi yer yuzunun gelmiş geçmiş en buyuk dizisidir.. Bunu kabullenmeyen herkes diziden anlamiyor demekdir.qu.
Kurtlar Vadisi başarılı bir dizi bunu kimse inkar edemez ama yeryüzünün gelmiş geçmiş en iyisi demek fazla aşırıya kaçıyor bence

Polat silah kullanmada neyse Takas'ta mesaj yazmada odur.

Tebrikler.

eyw sağol

- - - Ekleme - - -

eyw aga sağolasın

Tebrikler takas kardeşim
eyw deniz sağol varol

eyw aga sağol dediklerine harfiyen katılıyorum dünyada 1 numara
Kurtlar Vadisi başarılı bir dizi bunu kimse inkar edemez ama yeryüzünün gelmiş geçmiş en iyisi demek fazla aşırıya kaçıyor bence
yabancılar 1 haftada vadi gibi dizi yapsınlarda görim adamlar 1 saatlik diziyi ne kadar sürede yapıyolar vadi çok farklı adam haklı deniz

Polat silah kullanmada neyse Takas'ta mesaj yazmada odur.

Tebrikler.

eyw burak
polat a laf yok