Tahminler Konusunda Yeni Kural!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
ll1t6.gif

Öncelikle herkese merhaba. Yarışmada üçüncü ayında sonuna geldik. Dördüncü aya geçmeden önce özetler ve tahmin sayıları hakkında yeni bir kural koymak istiyorum.

Aslında neredeyse her ay bir değişiklik yapıyoruz . Bu sinir bozucu bir durum olsa da şartlar bunu gerektiriyor.

İlk olarak tahmin sayısına bir sınırlama getirdim. Çünkü o kadar çok tahmin yapılmaya başlanmıştı ki hem hesaplaması zor oluyordu hemde çok zaman kaybettiriyordu.Bir keresinde Total ve Ab toplam 30 tahminin geçildiğini de hatırlıyorum.

İşte tahmin sınırlaması ;

**Bundan sonra total ve ab ayrı ayrı en fazla 10 tahmin yani toplam 20 tahmin yapılacak. En az 5 tahmin kuralımız hala geçerli.

İkinci düzenlemeyi de özetler konusunda yaptım. Bildiğiniz gibi bir kaç gün önce bunun için anket açmıştım. Ve ankette özetler olmasın diyenler üstünlük sağlamıştı. Yalnız özetler olsun diyenlerin de sayısı azımsanacak gibi değildi. Bunun için yeni kural şöyle oldu ;

**Artık özetler istenildiği kadar çok olmayacak. Total ile Ab ayrı olarak en fazla 2 tane özetin tahminini yapılabilecek.Yani toplamda 4 tane özetin tahmini yapılabilecek.

Bu arada bu kurallara uymayanlar da o gün %0 puan alacak.

Zorunlu tahminler vb. kurallar hala geçerlidir.​

Son düzenleme:
İlk kurala ben zaten fazlasıyla uyuyorum. Diğer özet kuralı ise çok iyi oldu. Bu en çok @Yakamoz-Asi'yi üzecek. :)

2 özet hala çok bence. :( Zaten sadece yüksek reytinglilerin özet tahmini yapılıyor genelde.

En fazla 1'er tane özet olmalı

2 özet hala çok bence. :( Zaten sadece yüksek reytinglilerin özet tahmini yapılıyor genelde.

En fazla 1'er tane özet olmalı

Yarışmadan kimseyi soğutmak istemiyorum. Bunun için 2 fazla değil. Zaten herkes özeti tahmin etmiyor.

Bu arada Nisan'dan itibaren tahmine başlıyorsun demi ? (Söz verdin )

Yeni Kurali begendim. Benim onerime cok yakin olmus. Tesekkurler Hayrettin :)

Bak bak havalara da girdi hemen.Ben istikrarlı gidiyorum ama zirveden uzaklaşıyorum belli süre sonra :D

hayırlısı olsun ben artık tahmin yapmam her gün uğraşamam :D