Taşacak Bu Deniz'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001308840-jpg.136616

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi 'Taşacak Bu Deniz'in yayın tarihi belli oldu.

Yönetmen koltuğuna Çağrı Bayrak'ın oturduğu, başrollerini Ulaş Tuna Astepe ile Deniz Baysal'ın paylaştığı, çekimleri Trabzon'da gerçekleşen OGM Pictures imzalı dizi, cuma akşamları ekrana gelecek.

Taşacak Bu Deniz, ilk bölümüyle 10 Ekim Cuma 20.00'de TRT 1'de!

Kimsenin göze alamadığını TRT 1 almış ve uygulamaya koymuş.

• Beğendim
Reactions: Alemdar
TRT'nin göze aldığı bir şey yok çarşamba-perşembe maçlar nedeniyle dizi yayınlamıyor diğer günler de dolu olduğu için elindeki tek boş akşama koydu yapboz parçası misali. :A Kızılcık Şerbeti henüz eski formuna kavuşamadığı için özellikle Total'i çekebilir ama senaristlerinin zihniyetinden o kadar iğreniyorum ki onu zirveden indirecek rakibin bu olmasını da istemem.

Kardeşim seyirciye saygınız yok bunu anladık bari mesleğinize saygınız olsun ya. İnsan hiç mi şehirde gezmez? Bunlar nasıl konuşuyor diye hiç mi araştırma yapmaz? Bizimle alakası olmayan saçma sapan bir ağız yaptınız oynuyorsunuz.

• Aynen
Reactions: TenTen
Kızılcık Şerbeti ve Arka Sokaklar aşırı yüksek reyting almıyorlar. Taşacak Bu Deniz tutar diye düşünüyorum.

Kardeşim seyirciye saygınız yok bunu anladık bari mesleğinize saygınız olsun ya. İnsan hiç mi şehirde gezmez? Bunlar nasıl konuşuyor diye hiç mi araştırma yapmaz? Bizimle alakası olmayan saçma sapan bir ağız yaptınız oynuyorsunuz.
Usta ilk bölüme meraktan da olsa bakıcan mı ?