Taş Kağıt Makas'ın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,188
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20240109_101051-jpg.125041

Kanal D'nin MF Yapım imzalı yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas'ın yayın tarihi belli oldu.

Yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı ve Kore yapımı 'Remember: War Of The Son'dan ülkemize uyarlanan dizi çarşamba akşamları ekrana gelecek.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran ve Selim Galip'in kadrosunda yer aldığı dizinin ilk bölümü 28 Şubat Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak.

Taş Kağıt Makas, 28 Şubat Çarşamba gününden itibaren her çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Çarşamba iyice kurtlar sofrası oldu. Bir Sevdadır bu hafta yükselişe geçtikten sonra daha az risk almak için cumartesi günü bence daha iyi seçim olabilirdi.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
YouTube üzerinden izleyeceğim.
Şahane Hayatım dizisini bırakmaya niyetim yok.

• Aynen
Reactions: AhmetBayram
Hande kendi gününde kendi saatinde. :A

Tutunamaz bu dizi hiçbir şekilde üzgünüm.

Salıdan sonra hafta içinde rekabetin görece düşük olduğu diğer gün olan çarşamba da doluyor umarım Şahane Hayatım kötü etkilenmez. :( Her şeyden bağımsız olarak sırf O*an G*ven'e istihdam sağladığı için tutmamasını ve berbat reytinglerle erkenden final yapmasını diliyorum.

Bahar, Taş Kağıt Makas, Yandaki Oda, Bir Sevdadır dörtlüsü ile yeni sayılan SK & ŞH da eklenirse ilginç bir altılı rekabeti olacak salı ve çarşambada...

Gelen basın bültenleri ve PR çalışmaları tanıtımlardan sonra beni iyice soğuttu diziden. Her şeye rağmen izlerim diyordum ama muhtemelen sadece Burak Yörük'ün sahnelerine göz atarım YouTube'dan, zaten çarşamba günleri halihazırda izlediğim Kuruluş Osman ve Bir Sevdadır var.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: ahmetbey and Aserat