Taş Devri 2013 Yılında Ekranlarda Olacak!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,083
Reaksiyon puanı
49,736
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Fox'un uzun soluklu animasyon serilerinden Family Guy'ın yaratıcı ismi olan Seth McFarlane ilk olarak geçtiğimiz sene Mayıs ayında gündeme gelen The Flintstones'un (Taş Devri) Fox ekranları için yeniden çevrim projesi hakkında yeni açıklamalarda bulundu.


Bir klasik olan animasyon serisi The Flintstones'u Fox ekranlarına getirmek için çalışmaların devam ettiğini belirten McFarlane bu sene düzenlenen South by Southwest organizasyonunda katılımcılara yaptığı açıklamada ''Proje şimdilik en erken aşamalarında. Şu sıralar pilot bölümü yeniden yazma aşamasını bitirmek üzereyim'' şeklinde konuştu.


MacFarlane, yeni Flintstones'un orijinal gösteriye sadık kalacağını, dizinin çok fazla değişime ihtiyaç duymadığını, yeni halinin şimdiki zamana ayak uyduracağını ancak bazı şeylerin ve karakterlerin eski hayranlar için tanıdık kalacağını belirtirken ''Görsel açıdan ve üslup, diyaloglar yönünden değiştirilmesi gereken bazı şeyler var. The Flintstones'un yaratıcıları bizim animasyonda kullandığımız şablonun öncüleri. Elimizden geldiğince buna sadık kalacağız. Ancak anlatacağımız hikayeler biraz daha güncel olacak'' ifadelerini kullandı.


Joseph Barbera ve William Hanna'nın yaratıcısı olduğu orijinal The Flintstones ilk olarak 1960'1966 tarihleri arasında altı sezon boyunca prime time zaman diliminde ABC kanalında ekranlara gelmişti.


20th Century Fox Television ve Warner Bros. Television ortaklığında hazırlanacak güncellenmiş The Flintstones'da Seth MacFarlane dışında Family Guy'ın yazar ekibinde yer alan ve Lois Griffin'i seslendiren Alex Borstein da yaratıcı süreçte çalışan isimlerden. Gary Janetti (Family Guy, Will & Grace) ise projeyi destekleyen yapımcılar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sene animasyon serinin 2013 sonbahar dönemine yetiştirilmesinin planlandığı belirtilmişti. Proje geliştirme çalışmaları planlandığı gibi devam ederse önümüzdeki yıl The Flintstones, yenilenmiş versiyonuyla karşımızda olacak.


Dizimizi