Taçsız Prenses - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un merakla beklenen MF Yapım imzalı yeni dizisi 'Taçsız Prenses'in tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yönetmen koltuğuna Volkan Keskin'in oturduğu, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp'in kaleme aldığı; İsmail Hacıoğlu ve Sümeyye Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Taçsız Prenses, yakında FOX'ta!

Reactions: Angelica
Tanıtımı beğendim ben bakalım nasıl olacak

Dizinin hikayesi:
Dizinin oyuncu kadrosu: İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen

Diziden ilk kareler:

FOX-un bu sezonki ilk tutan dizisi olabilir. İsmail Hacıoğlu olması ve genel fragmandaki konu izleyicinin seveceği şeyler.

Ne ara çekildi de yayınlandı? 😱 Böyle sessiz sedasız ilerleyen işler pek iç açıcı sonuçlar doğurmuyor.

Tanıtım çok ama çok iyi. Tutacaktır. 💪❤

Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp seyirci karşısına getirmeseler mi artık. Biz bıktık, yapımcılar bıkmadı. Bu ne allah aşkına? 2023'e geldik artık.

Pınar Bulut ve Onur Koralp ikilisi en son 20 reytinglik dizi yazıyordu, bakalım aynı başarıyı yakalayabilecekler mi?

4 fragman çıktı ama hala yakında diyorlar hazır iki dizi bitmişken, diğer diziler de güne çok büyük ağırlık koyamıyorken yapıştır salıya gitsin.