Tırnak Yer misiniz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,061
Çocukluktan kalan bir alışkanlıktır genelde peki var mı sizde böyle antin kuntin bir hareket

Aferin sana

- - - Ekleme - - -

Tuğba ne yaptın sen ya bütün tırnağı yiyecek halin yok zaten ara sıra ucundan tırtıkla ne olmuş

Ay yok hayır asla.
Bir tırnağım kırılsa içime dert olur tüm tırnaklarımı keserim bile bile nasıl yerim??

Ay yok hayır asla.
Bir tırnağım kırılsa içime dert olur tüm tırnaklarımı keserim bile bile nasıl yerim??

Ben çocukken öğretmen tırnak kontrolü yapacağı sırada tırnaklarım uzunsa hemen dişimle koparmaya başlardım

- - - Ekleme - - -

Ay yok hayır asla.

Ben çocukken öğretmen tırnak kontrolü yapacağı sırada tırnaklarım uzunsa hemen dişimle koparmaya başlardım

Hiç başıma gelmedi iyi ki gelmedi. 😱 Klavyeye bile yavaş basıyorum ojelerim bozulmasın diye.

Canım sıkılınca yerim dedinya can sıkıntısına bire birdir akvaryum ondan dedim
kendimden biliyorum.Ayrıca neden saçma geliyor cevap verir misin merak ettim?
en son 8-9 yıl önce küçük akvaryum almıstım.o zamanlar beslerdim.belli bir süre sonra ölüyor.sonra tekrar alıyosun felan filan.
göz zevki bir ugras olabilir ama.yok bea ben köpek beslemeyi severim.ufak şeylerle ugrasmam öle

hiç ugrasılcak iş değil aman

Hiç başıma gelmedi iyi ki gelmedi. 😱 Klavyeye bile yavaş basıyorum ojelerim bozulmasın diye.

Sen de pek süslü çıktın canım

- - - Ekleme - - -

Köpekleri bende çok severim