Eskiden çok yerdin ama şimdi yemiyorum hiç
Hayır sonra oje süremem.
Aferin sana
- - - Ekleme - - -
Tuğba ne yaptın sen ya bütün tırnağı yiyecek halin yok zaten ara sıra ucundan tırtıkla ne olmuş
Al bir akvaryum canın sıkılmaz
en son kac yıl önce tırnak kestin
akvaryum niye alım.
balık işlerini sevmiyorum bana saçma geliyor
Sen de haklısın etler ateş pahası
Ay yok hayır asla. Bir tırnağım kırılsa içime dert olur tüm tırnaklarımı keserim bile bile nasıl yerim??
Ay yok hayır asla. Bir tırnağım kırılsa içime dert olur tüm tırnaklarımı keserim bile bile nasıl yerim??
Ben çocukken öğretmen tırnak kontrolü yapacağı sırada tırnaklarım uzunsa hemen dişimle koparmaya başlardım
- - - Ekleme - - -
Ben çocukken öğretmen tırnak kontrolü yapacağı sırada tırnaklarım uzunsa hemen dişimle koparmaya başlardım
en son 8-9 yıl önce küçük akvaryum almıstım.o zamanlar beslerdim.belli bir süre sonra ölüyor.sonra tekrar alıyosun felan filan.Canım sıkılınca yerim dedinya can sıkıntısına bire birdir akvaryum ondan dedim kendimden biliyorum.Ayrıca neden saçma geliyor cevap verir misin merak ettim?
Hiç başıma gelmedi iyi ki gelmedi. 😱 Klavyeye bile yavaş basıyorum ojelerim bozulmasın diye.
Köpekleri bende çok severimen son 8-9 yıl önce küçük akvaryum almıstım.o zamanlar beslerdim.belli bir süre sonra ölüyor.sonra tekrar alıyosun felan filan.
göz zevki bir ugras olabilir ama.yok bea ben köpek beslemeyi severim.ufak şeylerle ugrasmam öle
hiç ugrasılcak iş değil aman
Sen de pek süslü çıktın canım
- - - Ekleme - - -
Köpekleri bende çok severim