Tırnak Yer misiniz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,061
Çocukluktan kalan bir alışkanlıktır genelde peki var mı sizde böyle antin kuntin bir hareket :D

Ay yok hayır asla. :D Bir tırnağım kırılsa içime dert olur tüm tırnaklarımı keserim bile bile nasıl yerim?? :D

Ben çocukken öğretmen tırnak kontrolü yapacağı sırada tırnaklarım uzunsa hemen dişimle koparmaya başlardım :D

- - - Ekleme - - -

Ay yok hayır asla. :D Bir tırnağım kırılsa içime dert olur tüm tırnaklarımı keserim bile bile nasıl yerim?? :D

Ben çocukken öğretmen tırnak kontrolü yapacağı sırada tırnaklarım uzunsa hemen dişimle koparmaya başlardım :D

- - - Ekleme - - -

Hiç başıma gelmedi iyi ki gelmedi. 😱 Klavyeye bile yavaş basıyorum ojelerim bozulmasın diye. :F

Canım sıkılınca yerim dedinya can sıkıntısına bire birdir akvaryum ondan dedim :D kendimden biliyorum.Ayrıca neden saçma geliyor cevap verir misin merak ettim? :)
en son 8-9 yıl önce küçük akvaryum almıstım.o zamanlar beslerdim.belli bir süre sonra ölüyor.sonra tekrar alıyosun felan filan.
göz zevki bir ugras olabilir ama.yok bea ben köpek beslemeyi severim.ufak şeylerle ugrasmam öle :D
hiç ugrasılcak iş değil aman :d

Hiç başıma gelmedi iyi ki gelmedi. 😱 Klavyeye bile yavaş basıyorum ojelerim bozulmasın diye. :F

Sen de pek süslü çıktın canım :D

- - - Ekleme - - -

en son 8-9 yıl önce küçük akvaryum almıstım.o zamanlar beslerdim.belli bir süre sonra ölüyor.sonra tekrar alıyosun felan filan.
göz zevki bir ugras olabilir ama.yok bea ben köpek beslemeyi severim.ufak şeylerle ugrasmam öle :D
hiç ugrasılcak iş değil aman :d
Köpekleri bende çok severim :)