'Tık'lanma rekoru kırıyor!

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
[h=2]Mahsun Kırmızıgül, beş yıl aradan sonra stüdyoya girdi...[/h]

Mahsun Kırmızıgül'ün; senaryosunu yazıp genel yönetmenliğini üstlendiği 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide seslendirdiği 'Küçük Gelin' adlı türkü sanal âlemde büyük ilgi görüyor. 'Hayat Devam Ediyor'un hayranları; 'Küçük Gelin' türküsünü çok beğenince, dizinin görüntüleriyle birlikte türküyü internet ortamında paylaşmaya başladı. Türkü sadece bir haftada YouTube'da 330 bin kez dinlendi. Beş yıl aradan sonra stüdyoya giren Kırmızıgül; en son 'Beyaz Melek' filminin müziklerine imza atmıştı.

adam işi biliyor

Yetenek gercekten onemli ve kim ne derse desin bu adamda yetenek var, muzik yapti listeleri alt ust etti, sinema filimi yapamaz dediler yapti ve cokta iyi yapti, simdi dizi yapti o da zirvede. Iyidir kotudur, sevilir sevilmez, orasini bilmem ama yaptigi isi iyi yapiyor... Helal olsun...

Türküyü dinledim, güzel, fena değil. Ama çok da bana hitap eden bir müzik değil açıkçası.

Türküyü dinledim, güzel, fena değil. Ama çok da bana hitap eden bir müzik değil açıkçası.

benimde çok beğendiğim söylenemez ama baya dinlenmiş.hayat devam ediyorun duvak adlı şarkısı var.onu bi dinle o baya güzel.

Mahsun Kırmızıgül Sakıp Sabancı'nın yolundan gidiyor;

Çalışmak,Çalışmak,Çalışmak...