Türkiye'nin Yeni Hürremi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Fox Tv'de yayın hayatına başlayan , Mahsun Kırmızıgül imzalı Kadim Dostum dizisinde ki Damla Aslanalp sosyal medyaya damga vurdu.

Damla Aslanalp'in hem güzelliği konuşulurken bir yandan da Meryem Uzerli'ye benzerliği sosyal medya da çok konuşuldu. Mahsun Kırmızıgül ise Damla Aslanalp için Türkiye'nin yeni Hürrem'ini bulduğuna inanıyor. Türkiye'nin yeni Hürrem'i güzelliğiyle de çok beğenildi.

10603683_714249678648680_5346510105176838519_n.jpg

Yine boş haberler. Alakası yok. Onu yapasıya Benim Adım Gültepe'deki kızı yapsalar ya, hangisi daha fazla benziyor acaba? :) Buyrun siz karar verin.

EQ79gA.jpg

Ben ilk gördüğüm de demiştim zaten. Hürrem'den daha güzel bu kız diye. Hem çok daha iyi bir oyuncu. :) :A

Saç rengi öyle olan herkesi Meryem Uzerli'ye benzetmek saçma bulduğum bir şey.

Dizi kadim olamadi ama kız kadim olacak gibi))) yeni dizisi hayırlı olsun. Bu diziyi ayni guktepe gibi anlamdim hangi mantıkla geliyorlar biri bizi aydinlatsin

Saçının kizil olmasından değil. Bu kızda yurt dışında yaşan türk ondan meryeme benzetiliyor ki bu kız fiziksel olarak benzemiyor meryemim masallahi vardı hurremi oynamasa kirk pınara katılırmış))))
Ama benzetilmede mutlaka saç rengi de büyük etkendir. :D

Saçının kizil olmasından değil. Bu kızda yurt dışında yaşan türk ondan meryeme benzetiliyor ki bu kız fiziksel olarak benzemiyor meryemim masallahi vardı hurremi oynamasa kirk pınara katılırmış))))
başbakanı az mı kündeye getirdi kızcağız o fizikle :)))))