Türkiye'nin Yıldızı Aleyna Survivor'a Katılıyor

FaJi

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,295
Puanı
195

Son günlerin çok konuşulan ismi Aleyna Tilki, Acun Ilıcalı'dan teklif aldı. Konuyla ilgili menajeri açıklama yaptı.

Daha 17 yaşında olan Aleyna için Acun Ilıcalı Survivor için teklif yaptı. Bu teklif gündeme yansıdı. Haberi duyanlar tepki gösterdi. Aleyna'nın menajeri de hemen açıklama yaptı. Açıklamada menajeri, "Daha net bir karar yok, belli değil. Aleyna Hanım karar verdiği zaman açıklama yapacaktır" dedi.

Görüşmeler devam ediyor.

Başlıkta katılıyor diyor içerikte net değil diyor.

Kabul etmez gibi

Daha 17 yaşında. Survivor'da alt taş limiti var. Acun açıklamıştı yıllar önce '20 yaşında çocuğu alamayız ' diye. Dünya starımızı yedirmeyiz Acun'a

İnşallah gider, orayı da kasıp kavurur

İnşallah gider, orayı da kasıp kavurur
Daha 17 yaşında. Survivor'da alt taş limiti var. Acun açıklamıştı yıllar önce '20 yaşında çocuğu alamayız ' diye. Dünya starımızı yedirmeyiz Acun'a
Başlıkta katılıyor diyor içerikte net değil diyor.

yaşı tutmaz ayoll ama acun unu bir oyun için anlaşma yapacaktır bazen dokunulmazlık oyunları oluyor kımıldamadan ağaca tırmanıp duruyorsun düşersen yanıyorsun falan

bu kızı yarışmacılar parmaklarıyla gösterirler eli sabit kalmadan kımıldayan düşen kaybeder oyununumuzun adıda Aleynayı parmakla göstermece
@turkuazz @Aserat @mrt-06 @Yiğitt @xemrexxx

@mrt-06

kız bence gitmişken orada kalsın bu tilki suratlı kız hem dominik, abd ye yakın, dünya starı olucam diyordu orada daha kolay keşfedilir

kız bence gitmişken orada kalsın bu tilki suratlı kız hem dominik, abd ye yakın, dünya starı olucam diyordu orada daha kolay keşfedilir
haha aa insanlara yazık ayoll açlık yeterince ceza birde bunu çekecekler ekstra ceza gibi birşey

Katılmayacağını açıkladı zaten

Assassin's Creed sandım

Başlık biraz abartılı olmuş taraflı olarak aslında konu açmamak daha iyi olurdu

Başlık biraz abartılı olmuş taraflı olarak aslında konu açmamak daha iyi olurdu
Tarafsız başlıklı çok konu açtım burada. Hem bu da tarafsız bence. Kendisi en ünlüyüm diyor yalan mı?

Dünya Starının kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok ki zaten katılsa birinci olur kendisini kasmaz diye düşünüyorum
Müziğini yapmaya devam etmeli KRAL