Türkiye'nin Kadın Starı Beren Saat

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,456
Puanı
1,061
Son başlayan dizilerle birlikte BerenSaat faktörü bir kez daha kendini gösterdi. Rakip gösterilen Nurgül Yeşilçay'in dizisi yayından kaldırıldı. Tuba Büyüküstün'ün ise dizisinde işler yolunda gitmiyor. Kanal diziye ne kadar tahammül eder bilinmez. Intikam dizisi ise sezonun reyting olarak en iyisi olarak başladı ve devam ediyor. Daha önce liseden orta yasa,zenginden fakire, magdurdan suçluya pek çok role hayat veren yıldız şimdi ise intikam meleği rolünü başarıyla canlandıran oyuncunun yeni dizisi sezonun en iyi başlayan dizisi oldu.Rakipleri olan Nurgül Yeşilçay ın dizisi Sultan yayından kaldırılırken diğer rakibi Tuba Büyüküstün ün dizisi 3-4 reytinglerde geziniyor.Bu durumda rakipsiz kalan oyuncu açık şekilde zirvede yer aldı.

Son düzenleme:
"İntikam" zamanla daha da yükselecek. Başlamadan önce belirttiler zaten esas heyecan 5. bölümden sonra olacak diye. A/B`de zaten zirve adayı. Bu hafta alır zirveyi.

niye be ya? neyse konudaki son kelime ne gerisıni yazayım modlar eklesin

niye be ya? neyse konudaki son kelime ne gerisıni yazayım modlar eklesin
intikamın son bölümü yayınlanmadı bile....daha ikinci hafta düşmeye başladı beren hanımefendi...3 bölüm sonra tubanın pozisyonuna düşmeyeceği ne malum....o zamanda yeni konu açarsın artık....:kiki:

2.bolum düşüs yok. 8.5 dan 3.5 a da dûşmez heralde görülmuş şey dgl

Yazıyı reytinge göre yapmışsın. Asıl önemli olan oyunculuk değil mi sence? Reytinge göre bakılırsa Meryem Uzerli bence :)

meryemin ilk dizisi halk onu mu diziyi mi sevdi bilemeyiz ayrıca ocak a kadar dizisi olmamasına ragmen berenin anketlerde 1.ligi var.

Takas oyunculuğuna laf atmasa şaşardım. :A

İyi oyuncudur. En çok reytingi olan ve en sevilen kadın oyuncudur şu anda. Ama en iy mi bilemem.

- - - Ekleme - - -

Özetiyle ilk ikiyi kapatıp, 3 katı fazla reyting aldığı günler de uzak değil hani.

Şike de pek uzak değil hani :A

Reyting'e görüm yapacak olursak Beren Saat önde gözüksede, oyunculuk adina pek üstün oldugunu sanmiyor ve görmüyorum. Bu benim görüsüm. Herkesin görüsüne saygi duyarim.

Herşeyi reytinge bağlamamak gerek kötü oyuncu diyemeyiz ama çoğu dizisini yanlış gün seçiminden dolayı izleyemedim.

şansa kaşa göze 2 dizisi tutar dmk ki iyi oyuncu ki başrol oldugu 4-5dizi de tuttu