Türkiye'nin Jönü Tatlıtuğ ve İmirzalıoğlu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
80'li yılların Yeşilçam starlarından Serpil Çakmaklı, uzun bir aradan sonra Atatürk Havalimanı'nda objektiflere takıldı.

Kızı Merve'yle Kıbrıs'a gitmek üzere havalimanında görüntülenen Yeşilçam'ın starı ayaküstü Hülya Avşar'ın 'Sinemada jön yok' sözlerini yorumladı: Çakmaklı, 'Kıvanç (Tatlıtuğ) ve Kenan'ı (İmirzalıoğlu) inanılmaz beğeniyorum. Kendilerini iyi geliştirdiler. Bence jönler var ve çıkmalı da. Eğer çıkmazsa sinema biter.' diye yoruma cevap verdi.

Gerçekten her ikisi de çok başarılılar tebrik etmek lazım.Gelecekte kendini ne kadar geliştirir bilemem ama yakın zamanda bu kervanda Çağatay Ulusoyda olmalı

Gerçekten her ikisi de çok başarılılar tebrik etmek lazım.Gelecekte kendini ne kadar geliştirir bilemem ama yakın zamanda bu kervanda Çağatay Ulusoyda olmalı

Katiliyorum. Fakat Çagatay Ulusoy su an basrol olarak sadece Adini Feriha Koydum dizisinde oynadi. Yeni dizilerinde kendini daha farkli bir karakterde görüp, oyunculugun diger basarilari yönlerini bize gösterir umarim.

Bence en yakışıklı erkek oyuncu:
Mehmet Günsur

Bu iki oyuncuda kendisini inanılmaz derecede geliştirdi ve ön plana çıkan oyuncular. Kendilerini tebrik etmek lazım.