Türkiye'nin ilk 50 Rol Modeli

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
İpsos ve MediaCat ortakliği yürütülen 15-60 yaş arası yapılan araştirmada "Türkiye'nin Rol Modelleri" seçildi.Araştirma 12 Kasım 9 Aralık 2012 tarihleri arasında 12 ilde 1200 kişi içinde yarısı erkek yarısı kadın olacak şekilde baz alınarak gerçektirilmiş.Yapılan araştirmaya göre ilk üç isim şöyle;

[TABLE="width: 350, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Acun Ilıcalı
[/TD]
[TD="align: center"]%25
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]R.Tayyip Erdoğan
[/TD]
[TD="align: center"]%23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Hülya Avşar
[/TD]
[TD="align: center"]%22
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İşte O Liste;

wişhh cristiano ronaldo listede zara beklemdigim isim. s.sayan,h.koçyigit, h.avşar bekledigmdn yuksekte

wişhh cristiano ronaldo listede zara beklemdigim isim. s.sayan,h.koçyigit, h.avşar bekledigmdn yuksekte

Beklediğin mi? 😱 Benim rol modelim belki Kenan belki Kıvanç belki ACun olurdu...S.Sayan Orhan G. Hulya K. bunlar mı kaldı yahu
40 yıl düşünsem aklıma gelsede söylemem

Acun Ilıcalı zirvede yer almış. Tabi televizyonun 4 gününü kaplarsa programları haliyle yer alabilir listede.

Cok ilginc sonuc bence.. R. Tayyip Erdogan Rol Modeli olarak girmesi normal, hep göz önünde. Ama ilk 3, bence degil..

Hangi kadın Hülyayı rol model olarak seçer ki?

Acun-Rte normal.
Benim rol medelim; Cem Yılmaz olurdu her halde, Tarkan da olabilir.

Liste şaka gibi. Şoka girdim. :S

Esra Erol daha da yukarilari hakediyor bence

Türkiye'nin Rol Model Ünlüleri Belli Oldu.Zirvede Hangi Sürpriz İsim Var

Mediacat ve Ipsus'un ortaklaşa yürüttüğü Türkiye'nin Rol Model Alınan İsimleri çalışması sonuçlandı.Araştırmaya göre türk halkı kendisine en çok ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'yı örnek alıyor.Acun Ilıcalı'nın birinci olduğu araştırmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2. Hülya Avşar 3. Orhan Gencebay 4. Kıvanç Tatltuğ ise 5.sırada yer aldı.Kenan İmirzalıoğlu 6. Necati Şaşmaz 10.Tuba Büyüküstün 33. Beren Saat ise 35.sırada yer aldı