Türkiyenin En Cok Kanallarinda Niye +18 Filmler Cok Az?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,320
Puanı
1,061
tahminimce 1ay once SHOW TV'DE gordugum bir film fragmani beni cok etkiledi.aslinda beni etkileyen film degil onun yas seviyesiydi.cun yas seviyesinde +18 yaziyordu.sonra oturup filmi izledim.filmde bir tane bile +18lik bir sey yoktu.Sonradan aklima bir sey geldi.Neden Turkiyede +18lik filmler yok?

normal kanalları geçtim paralı kanallarda bile yok rtük bu şekilde devam ettikçe hiçte olmayacak

ama kimse şunu da sormuyor madem +18 ve olumsuz örnek olabilecek davrannışlar gibi simgeler neden var :D saçma değilmi +18 lik durum yok ama öyle bi sürü simge var...görende çok öyle filmler oluyordu bi de simge çıkarmışlar der..

vay benim +18 hasreti ile yanip tutusan arkadaslarim vay.elinizin altinda internet.girin google'a +18 film yazin.(ama yaninada korku yazin.yoksa baska seyler cika bilir karsiniza.benden soylemesi.:)).sonra izleyin iste.ne takiyorsunuz televizyonu akliniza?

ama kimse şunu da sormuyor madem +18 ve olumsuz örnek olabilecek davrannışlar gibi simgeler neden var :D saçma değilmi +18 lik durum yok ama öyle bi sürü simge var...görende çok öyle filmler oluyordu bi de simge çıkarmışlar der..

doğru diyorsun simge varda simgelere uygun filmler yok.. genelde korku filmleri ve şiddet olunca +13, erotik veya daha aşırı olunca +18 .. ki erotik bile yok tv lerde:)
hafif derece uygunsuz örnek oluşturabilecek davranışlar(bunu anlamış değilim) olunca +7 .. hiç bir mok olmayınca aile filmi oluyor demekki aileler çok hassas filmlerde hiçbişey olmayacak:)

Spartacus Cinsellik, Şiddet ve Olumsuz Örnekler içerdiği için +18 :smile: Ama zaten bu sahneleri kestiklerinden +18'lik bir durum yok :smile:

Spartacus Cinsellik, Şiddet ve Olumsuz Örnekler içerdiği için +18 :smile: Ama zaten bu sahneleri kestiklerinden +18'ik bir durum yok :smile:

evet +18 lik yerleri zaten yayınlamadan kesiyorsun aile filmi oluyor.. ondan sonra +18 demenin manası nedir:)

Bir kere kanal d de +18 filme rastlamıştım 2 sene önce izleyim dedim neler çıkar diye gay filmi çıktı hemen kanalı çevirdim :D

doğru diyorsun simge varda simgelere uygun filmler yok.. genelde korku filmleri ve şiddet olunca +13, erotik veya daha aşırı olunca +18 .. ki erotik bile yok tv lerde:)
hafif derece uygunsuz örnek oluşturabilecek davranışlar(bunu anlamış değilim) olunca +7 .. hiç bir mok olmayınca aile filmi oluyor demekki aileler çok hassas filmlerde hiçbişey olmayacak:)
Dogru soyluyorsun.Oyle +7lik var ki?