Hayat Ağacı ile bile ilk 20de.tüm sezon boyunca devam edebilen dizi sayısı zaten 10dur
Hayat Ağacı ile bile ilk 20de.tüm sezon boyunca devam edebilen dizi sayısı zaten 10dur
Uzunlukla ne alakası var o zaman Unutma Beni nerde ayrıca 10 değil.tüm sezon boyunca devam edebilen dizi sayısı zaten 10dur
Sen.Kim küçümsüyor be
günlük diziyle haftalı kbri miUzunlukla ne alakası var o zaman Unutma Beni nerde ayrıca 10 değil.
Sen.
çaylak üyeden konu açmasını mı bekliyon@xemrexxx bu konu #karadayı sayfasında sana link verdiğim değil mi? Hani açmiştin konuyu[emoji23] [emoji23] [emoji23] tek el üstünden klavyeden yalan mı basıyon bana[emoji23] [emoji23]
kalmaz -36 mİLYON TL ZARARDA kanal dVadinin bu listede birinci olması şaşırtmadı ama maliyeti çıkarınca aynı sonuç kalır mı işte ondan emin değilim.
Ayrıca listeye hiç beklemediğim diziler girmiş örnek filintanın bu kadar olacağını beklemezdim.
en çok kar yapan dizi vadiVadinin bu listede birinci olması şaşırtmadı ama maliyeti çıkarınca aynı sonuç kalır mı işte ondan emin değilim.
Ayrıca listeye hiç beklemediğim diziler girmiş örnek filintanın bu kadar olacağını beklemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?