Türkiye'nin Artisti Sen Misin?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Show TV'de yayınlanan ve televizyon sektörüne Beren Saat ve Engin Akyürek gibi iki çok tanınan değerli oyuncuları kazandıran "Türkiye'nin Yıldızları" yarışmasından esinlenerek yapılan aktrist ve aktör adaylarının belirleneceği yarışma programıydı.

Juri koltuğuna Esra Akkaya, Altan Gördüm, Pınar Güntürkün ve Gökhan Mutlay'ın oturacağı söylenen program yapımcısı Timur Savcı'nın "Artiz Mektebi" programının tutmaması sebebiyle başlatmadan bitirdiği yarışma programı.

Programın tanıtım fragmanları;

Moderatörün son düzenlenenleri:
show tvf nin dizlerinde ana karakter olmak demiş show da bvir py kaldı kimse istemezherhalde o kadar hafta çalış kazan py de oyna

o ka eski bişiyi niye şimdi gündeme getiriyorsun
neyse ilkinde beren 2.olup neler yaptı tanutumda da kullanmuışlar başvurular coşmuştur

Sadece görüşlerinizi merak ettim @xemrexxx.

TR'nin Yıldızlari biliyorum izlemişimdirde Artiz Mektebini isim olarak hatırlıyorum izlememişimdir.TR'nin artisti sen misin yeni mi?

"Türkiye'nin Artisti Sen Misin?" Mart ayından Mayıs ayına kadar ekranda tanıtım fragmanları yayınlanan bir programdı. Haziran ayında başlayacağı (2011) duyurulmuştu. Ön elemeler felan yapılmıştı ama yayını erteleme kararı aldılar Eylül için. Mayısta Artiz Mektebi'nin tanıtım fragmanı yayınlandı ve program Haziranda başladı. "Türkiye'nin Artisti Sen Misin?" ise "Artiz Mektebi" yayınlandıktan sonra tutmadığı gerekçesiyle Timur Savcı programı başlamadan bitirdi. Show TV'ye ise Fox'ta yayınlanacağı söylenen "Huysuz'la Dans Eder Misin?" programını verdi. @Forumdash

Son düzenleme:
Tanıtımlarını biliyordum, hatta bir ara merak etmiştim akıbeti ne oldu diye.

Timur Savcı "Artiz Mektebi"nin tutmadığı gerekçesiyle harcadı resmen yarışmayı. Bence tutabilecek bir yarışmaydı bu fakat yapımcısı bile şans tanımadı programa...

Bende hatırlıyorum Berenle Engini gördüğüm için sanırım
Keşke başlasaydı ama

Güzel bir program olabilirdi belki ama yapımcısı başlatmadan bitirdi...