😱İkinci bölüm full aksiyon. Basilan basilana, patlayan patlayana. Köfte gibi kizarin biber gibi patlayin misali her yere gönderme yapilmis.
Dora ve Aylin' in fotografi yok mu pompy?
Ermeniler ve amerikalilarda nasibini almis, sevindim.
Yok böyle iyi, daha cok aksiyon oluyor
Pompy nini mesajlarını çözebilen ilk insan 😱Noldu aga adam full aksiyon yaziyor
Arkadaş sen ikidir bütün muhalifleri öldürüyorsun tamamda yıldırım Demirören ne iş?
@pompy
Mitin haberi varda Başıda onların yanında mobesede bile casusları var adamlarınHafif gerçekçi yap şunu ya. Mobesa Kameraları ne işe yarar okadar bomba konuyor birini bari yakalasin))) mit hiç istihbarat almıyor mu.. Ve kötüler hep başarılı oluyor beceremesin bi ara
Onları da yaz sürekli bomba bomba değişik bişey olsun. Burda olduğu gibi diyalog yazma anlaşılmıyor diyaloglarMitin haberi varda Başıda onların yanında mobesede bile casusları var adamların
o zaten gelecek bölüm ilk sen fark ettinOnları da yaz sürekli bomba bomba değişik bişey olsun. Burda olduğu gibi diyalog yazma anlaşılmıyor diyaloglar
Bir kaç bomba patlat yada Son anda engelle hiç Patlatma merak edelim hikayenin sonunu. bombanın patladığında hep bilirsen heyecan olmaz heyecan olmazsa dizi senaryo olmazo zaten gelecek bölüm ilk sen fark ettin
Ilk bölüm ya konuyu özet geçmiş ikinci bölümde açacak. Milletvekili ve aşiretin başı milletvekili suriye istihbaratı yani Esata çalışıyor. Ayrıca mahallede ramiz konserin düşmanı adnan keçiören varmış. Son Hakkari'de olaylara gündeme yapıyor o olaylar suriyenin işi olduğunu ülkeyi karıştırmak istediğini söylüyor. Sonra hükümetin köylere eski isimlerini verme kararına gönderme yapıyor. Taksimde otellerin olduğu yerler eski ermeni mezaeligi ya Burger kingteki patlama oraya gönderme sonrası patlama çatlama işte))) bide Fethiye'nin Atatürk yazısıyla çıkmasına gönderme var onlar açık zati
Ilk bölüm ya konuyu özet geçmiş ikinci bölümde açacak. Milletvekili ve aşiretin başı milletvekili suriye istihbaratı yani Esata çalışıyor. Ayrıca mahallede ramiz konserin düşmanı adnan keçiören varmış. Son Hakkari'de olaylara gündeme yapıyor o olaylar suriyenin işi olduğunu ülkeyi karıştırmak istediğini söylüyor. Sonra hükümetin köylere eski isimlerini verme kararına gönderme yapıyor. Taksimde otellerin olduğu yerler eski ermeni mezaeligi ya Burger kingteki patlama oraya gönderme sonrası patlama çatlama işte))) bide Fethiye'nin Atatürk yazısıyla çıkmasına gönderme var onlar açık zati
Bende onu diyorum pompy0vallahi helal olsun yani sabırla sonuna kadar okuyabildin
ben konuyu sevmedim göndermeleri bırakıp sadece senaryo yazsa pompy daha iyi olacak