Türkiyede skandal bodrum tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,340
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Güzel çirkin
2 bölüm
Şenol doraya aşık olmuştur Murat komiserde Ayline aşık olmuştur Ve remzi amirde görev verir Adamların görevi Aşireti yakalamak Mahallede ESki düşmanı Adnan keçiören vardır eski bir milletvekili yönetiyor ama bu Millet vekili ve Valininde suriyeye desteği istihbaratınada üyemiş El muharabata ya üyemiş Eylemlerle Türkiyede iç savaş çıkarmak eskiden Terör örgütünden olanlar ve afla koruma evlerine alınanlar süreç başlayınca devlet eski adlarını vermiş ve orda kalmışlar Ermeni kabristanın önündeki burger king silahlı saldırıya uğrar ermeni karagozan lisesini vururlar silahla Hapisteki adam Emir Mehmeti öldürür ve hapisahaneyi tarıyarak kaçar nagihanın evine bomba koyar ve patlar Murat komiserin evi silahlı adamlar tarafından basılır silahla saldırırlar murat komiserinin kardeşinin okulunuda yakarlar tüp kamyonu geldiğinde patlar servislerde patlar itfaiye kamyonuda yanar Demirören Avmsini basarlar silahla t Harbiyenin Askeri müzesine bomba koyarlar Ali koç vurulur Hotelleri saldırıya uğrar Taksim gezi parkında kızlı erkekli piknik yaparken silahlar konuşur bir anda Adnan keçiören Taksimide yakarım romayıda hatta sizi bile yakarım Yüce Atatürk tişörtüyle sahaya çıkan fethiye futbolcuları saldırıya uğruyor şükrüsaraçoğlu çıkışı ceza verme işlemine gider pfdk ama onlarda saldırıya uğrar Ermeni konsolosluğuda saldırıya uğrar Her yere ambulanslar gelir ama gidecekleri hastahaneleri tek tek saldırı yapmışlar betüş evlerine alır Sihirli annem mahallesine giderler çocukları ve herkesi yatırır tıbbı malzemeleri doktor alır ama adamlar takip etmişlerdir avninin evine bombalı saldırı Sihirli ormanı yakarlar Trt radyosuna habertürk show fox Habertürke silahlı saldırı olur Kanal d korkmaya başlamış Halk tv ulusal tv bile RTürk ulaştırma bakanı Spor bakanı aşağıdan başlıyan eylemler yukarıya doğru gidiyor Emniyetin karşısı olan Disk e bomba patlar Dp bomba patlar sırada neresi var irfan şahin evinde ayran içerken vurulur VE bide bomba patlar ATV de de bomba patlar aynı anda Halk tv ulusal T v dede bu bir eski özel harekatçıdır yardımcı terörle mücadele ekibinden eski bir komiser Aslan güçoglu ve kardeşi olan avukatı remzi amir hapse attırmıştır Remzi amir mutlaka karşılaşacağız bir gün senide ekibinide öbür dünyaya yollucam
2 bölüm sonu

İkinci bölüm full aksiyon. Basilan basilana, patlayan patlayana. Köfte gibi kizarin biber gibi patlayin misali her yere gönderme yapilmis.

Dora ve Aylin' in fotografi yok mu pompy?

Ermeniler ve amerikalilarda nasibini almis, sevindim. :D

@Bully

@xemrexxx

@Yakamoz-Asi gerekirse karadayıyıda başlatırım istiyorsan

Yok böyle iyi, daha cok aksiyon oluyor :D

Hafif gerçekçi yap şunu ya. Mobesa Kameraları ne işe yarar okadar bomba konuyor birini bari yakalasin))) mit hiç istihbarat almıyor mu.. Ve kötüler hep başarılı oluyor beceremesin bi ara

Hafif gerçekçi yap şunu ya. Mobesa Kameraları ne işe yarar okadar bomba konuyor birini bari yakalasin))) mit hiç istihbarat almıyor mu.. Ve kötüler hep başarılı oluyor beceremesin bi ara
Mitin haberi varda Başıda onların yanında mobesede bile casusları var adamların

fazla açık olmuş :)

konuyu anladım yani ilk satırı tam anladım, sonra bozmuşsun işi @pompy
ko
Ilk bölüm ya konuyu özet geçmiş ikinci bölümde açacak. Milletvekili ve aşiretin başı milletvekili suriye istihbaratı yani Esata çalışıyor. Ayrıca mahallede ramiz konserin düşmanı adnan keçiören varmış. Son Hakkari'de olaylara gündeme yapıyor o olaylar suriyenin işi olduğunu ülkeyi karıştırmak istediğini söylüyor. Sonra hükümetin köylere eski isimlerini verme kararına gönderme yapıyor. Taksimde otellerin olduğu yerler eski ermeni mezaeligi ya Burger kingteki patlama oraya gönderme sonrası patlama çatlama işte))) bide Fethiye'nin Atatürk yazısıyla çıkmasına gönderme var onlar açık zati

Ilk bölüm ya konuyu özet geçmiş ikinci bölümde açacak. Milletvekili ve aşiretin başı milletvekili suriye istihbaratı yani Esata çalışıyor. Ayrıca mahallede ramiz konserin düşmanı adnan keçiören varmış. Son Hakkari'de olaylara gündeme yapıyor o olaylar suriyenin işi olduğunu ülkeyi karıştırmak istediğini söylüyor. Sonra hükümetin köylere eski isimlerini verme kararına gönderme yapıyor. Taksimde otellerin olduğu yerler eski ermeni mezaeligi ya Burger kingteki patlama oraya gönderme sonrası patlama çatlama işte))) bide Fethiye'nin Atatürk yazısıyla çıkmasına gönderme var onlar açık zati

vallahi helal olsun yani sabırla sonuna kadar okuyabildin:)

ben konuyu sevmedim göndermeleri bırakıp sadece senaryo yazsa pompy daha iyi olacak:)

vallahi helal olsun yani sabırla sonuna kadar okuyabildin:)

ben konuyu sevmedim göndermeleri bırakıp sadece senaryo yazsa pompy daha iyi olacak:)
Bende onu diyorum pompy0
Yi sınırlıyor mutlaka gönderme yapacam derdi. Üstelik yaptığı göndermeleri sözcü gazetesi her gün dile getiriyor orjinal gönderme olsa yine gam yetmeyeceğim))))