Türkiye'de Görmediği İlgiyi Arjantin'de Buldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,938
Puanı
1,061
2 yıl önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reytingleri nedeniyle erken final yapan A.Ş.K. dizisi Türkiye'de görmediği ilgiyi çok uzaklarda,Arjantin'de buldu.

Başrollerinde Nebahat Çehre,Hazal Kaya ve Aslı Tandoğan'ın yer aldığı dizi 13 Nisan'da Telefe kanalında yayına başladı. 16:30'da yayınlanan dizi 7.8 reyting alarak çok iyi bir başlangıç yaptı. Güney Amerika'da reyting rekorları kıran Binbir Gece dizisi ise 20.5 reytingle zirvede yer aldı.
tyuyuytuytuytu.png

@destere @Çiğdem- @Nisa @ABAY_06 @gizem ak @mrt-06 @sokak sanati @Bully @Yiğitt @dizi kolik @denizz19 @Aserat @cookies @vadikızı @MelankoliK

her konuya laf atmak için girmesek :) diziyi izlemedim jenerikte ilk neboşun adı yazıyor sonra hazal ve aslı onları yazdım ben de başrol olarak :) ayrıca neboşa laf atmayı bırak artık savunduğun taş bebek doğmadan neboş kendi sesiyle 87 film çekip onlarca ödül almış :)
aha bu da jenerik

Başrolde Hakan Kurtaş yok, Nebahat Çehre var. Ne diyorsun? :) @Forumdash
Konuda ismi yazmıyor ama resimde var:X Resimde "ne'boş" yok ama konuda adı var:A
her konuya laf atmak için girmesek :) diziyi izlemedim jenerikte ilk neboşun adı yazıyor sonra hazal ve aslı onları yazdım ben de başrol olarak :) ayrıca neboşa laf atmayı bırak artık savunduğun taş bebek doğmadan neboş kendi sesiyle 87 film çekip onlarca ödül almış :)
aha bu da jenerik
Ama editör belki düzeltmen için sana atıfta bulundu ne biliyon? Hala da düzeltmemişssin :)

baska yapim tarafindan cekilseydi belkide Turkiyedede izlenilirdi

Konuda ismi yazmıyor ama resimde var:X Resimde "ne'boş" yok ama konuda adı var:A

Ama editör belki düzeltmen için sana atıfta bulundu ne biliyon? Hala da düzeltmemişssin :)
niye düzelteyim editör yine boş laf yapmış her zmanki gibi nerede kanıtı :))) bitmedi gitti elemi çatlasa da patlasa da bazıları asla bir neboş edemeyecek :))