Bence çıkamazlar Fenerbahçe çıkarOlympiakos vs Galatasaray, Panathinaikos vs Fenerbahçe derbileri. AEK - Trabzonspor çekişmesi. Düşünebiliyor musunuz? 😱 @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @bazinga
İngilizler sorun çıkardı. Rangers, Celtic İkinci ligten başlamaya razıydı, bırakmadılar.premier lig ile iskoçya liginin birleşmesi konuşuluyordu bir ara
aslında çok keyifli müsabakalar çıkabilirdiİngilizler sorun çıkardı. Rangers, Celtic İkinci ligten başlamaya razıydı, bırakmadılar.
Birleşik Krallık zaten birleşmeli. İngilizler çok egoist bir tavır sergiliyor bu konuda. Olimpiyatlarda futbol dışında spor dallarında birlikte katılsalar da konu futbol olunca hem maddi, hem de diğer sebeplerden dolayı bu durum değişiyor.aslında çok keyifli müsabakalar çıkabilirdi
irlanda ligiyle birleşebilirler @Harunnn60 midelerini bozarlar @Harunnn60Türkleri bilmem ama Yunanlılar istemez.
İrlanda'nın durumu ne olacak reyis.irlanda ligiyle birleşebilirler @Harunnn60 midelerini bozarlar @Harunnn60
kuzey irlanda belfastİrlanda'nın durumu ne olacak reyis.Kuzey İrlanda durumu karışacak gene.
Yok biliyorum, kuzeyi dedimkuzey irlanda belfast
ben irlanda cumhuriyetinin olduğu yerdeyim @Harunnn60
bilemedim istanbulda oluyordu zaten patlama @Harunnn60Yok biliyorum, kuzeyi dedimYine patlamalar olmasın da.
Bana niye tepki gösterdin?Türkleri bilmem ama Yunanlılar istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?