Türkiye - Hırvatistan | Euro 2016 D Grubu İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

ben hiç beğenmiyorum valla sadece frikik atıyor diye oynatılmamalı

Dünkü maçta ozan tufanı yorumcular iyi oynadı demiş ama katılmıyorum ya o kafa pozisyonu dışında birşey yapamadı.çalhanoğlu Gökhan birazda Hakan balta iyiydi.ardada iyi oynamadı.

Ara pasları top çalmaları şutları sadece frikik değil.
Hızı olsa beğenirdin
bişey demiyorum sana aga dünkü oyunda gördük hepsini adama afedersin kıçını kaldıramadı

Dünkü maçta ozan tufanı yorumcular iyi oynadı demiş ama katılmıyorum ya o kafa pozisyonu dışında birşey yapamadı.çalhanoğlu Gökhan birazda Hakan balta iyiydi.ardada iyi oynamadı.
abi çıldıracam çalhanoğlu nasıl iyiydi ya siz maçı izlememişsiniz ezbere konuşuyorsunuz adam sahada yoktu ozan kötü çalhanoğlu iyi he

Sen antisi olmuşsun aga
Dün kim iyiydiki herkes kötüydü enazından birşeyler yapmaya çalıştı

Sen antisi olmuşsun aga
Dün kim iyiydiki herkes kötüydü enazından birşeyler yapmaya çalıştı
aga kusura bakmada boş konuşuyorsun biraz gerçekçi olun hakan süper hakan frikikçi demekle olmuyor bu iş dün herkes kötüydü evet ama hakan ve arda rezil oynadılar. adamda koşacak güç yok geriye dönüyor boş pozisyonda bu adamın kanatta ne işi var. daha fazla uzatma konuyu

İspanya maçında yine Ozan ilk 11 oynayacakmış, giderek umudumu kesiyorum takımdan. Ozan, Cenk, Oğuzhan gibi adamların ilk 11'de işi yok, hele Cenk'in hiç yok, gördük 90 dakika tosun gibi oynadı ağır ağır, adını bile birkaç kez duyduk. Keza kazma Burak, bu adam 10 net gol pozisyonunun 1'ini atar sonra kral olur, yok öyle bir dünya. Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk gibi saldırı hattı ne yazık ki yok, biz de Tosunlara, kazmalara kaldık. Herif 21 yaşında ama o da tosun gibi, anca saçını düzeltmeyi bilir. Nerede o 2008 kadrosu?

Çalhanoğlu maçta oldukça istekliydi ama onda da yetenek yok, beklenenin çok altında. Zaten abartıldığı gibi üst düzey bir topçu olsaydı çoktan Leverkusen'den daha büyük takıma, Dortmund'a filan transfer olurdu. Ama Emre Mor öyle değil, takım ona adapte olabilir ve Arda, Volkan Şen, Caner gibi adamlar eski gücünde oynayabilirse bu takım uçar. Yeter ki Tosun olmasın.

Çalhanoğlunu Dortmund istedi Barça istedi gitmedi kendini daha çok geliştirmek için forma şansı bulamayabilir diye

Çalhanoğlunu Dortmund istedi Barça istedi gitmedi kendini daha çok geliştirmek için forma şansı bulamayabilir diye

Büyük futbolcuysa Dortmund'da zaten rahatlıkla 11 şansı bulurdu, Bundesliga futboluna alışkın bir isim sonuçta. Ama cidden Frikik dışında böyle oyunu kurma, takımı hareketlendirme, top kesme gibi olaylardan yoksun? 3 günlük Emre Mor bile daha üst düzey izlenim verdi, Çalhanoğlu sadece duran topta etkili; Geçenki maçta da duran topta etkili olamayınca maçtan geçer not alamadı. Takımın da etkisi var ama tek neden bu değil, Arda mesela Hırvat maçında takımın en kötü futbolcusuydu Ozan'dan bile. Ama geçmiş maçlara baktığımızda Arda'nın oyunu kuran ve kıvrak futboluyla posizyonlara giren futbolunu çok izledik, Hakan'ın ise aklımda sadece güzel frikikleri kaldı? En nihayetinde İspanya maçında göreceğiz son durumu, umarım utandırır beni.

Leverkusen teklifi daha cazip bulmuş oraya gitmiş
O dediğim 11 oynayamam dediği Barçaydı
Adam daha 22 yaşında tabiki o özellikleride gelişecektir ara pasları şutları falan da çok iyi tekniği zekası
Dediğin doğru Hırvat maçında kötüydü baya istekliydi takımın kötü oynamasından oda etkilendi
Emrede hız var
Hakanda yok maalesef