Türkiye - Hırvatistan | Euro 2016 D Grubu İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Gögüs kafesim agirmaya basladi yine
Modric Turkiyeden daha iyi takımız 2-3 gol saha atabilirdik diyo oruclu oruclu kendimi zor tutuyorum

Abi zaten aynısını söylüyorum Fatih hoca fantazi arıyor hep. Kimse yerinde oynamıyor. Topal Selçuk veya Topal Oğuzhan tandemine dönüp Hakan'ı asıl yerine çekmeli. Kanatta da hareketli gerçek kanat oyuncuları oynamalı. Dediğin gibi bu kafada oynarsa Çekleri de yenemeyiz.

hakan, oğuzhan,arda, cenk ve Caner hazırlik maçında dokuluyordu. Fatih Terim kafasına göre oynatacaktı niye hazırlık maçı yaptık ki fatih terim ben sizinle geldim buraya sizlere güveniyorum gazi vermek için maçı kaybettik . Yahuu gazla futbolcu çalışma dönemi bitti adamlar dökülüyor neden oynatirsin

Çalhanoğlu ve Mor dışında hepsi vasattı. Ne Caner ne Arda ne Volkan... Kadro bakımından 2008'den forvet hattı hariç daha iyiyiz ama o ruh yok, o hırs yok. Yine de hiçbir şey bitmiş değil, Hırvatistan'ın kadrosu ve futbolu bence grubun en iyisiydi. İşin zorunu atlattık, İspanya'nın artık sadece adı var, Hollanda'yı yendiysek İspanya'yı da yenebiliriz tabi bu futbolla değil ama mümkün.

Fatih Terim doğal olarak eleştiriliyor fakat Fatih Hocadan daha iyi bir Türk hocası yok şuanda. En son İBB'nin hocasını görmüştük, takımı mahvetmişti. Fatih Hoca'ya güveniyorum, zoru başaracaklardır.

Zaten öyle Fatih hoca en iyi yerli hoca. Dünya çapında bir hoca ama burada saçma sapan macera aramaya girmeyeceksin. Orta saha bu kadar kırılgan kurulmamalı. İnşallah hatasından döner. Ozan'ı görürsem bidaki maçın kadrosunda tüm ümitlerimi keseceğim zaten.

Turnuvanın en yavaş takımı olabiliriz. Şu ana kadar izlediklerimiz arasında en yavaşı bizdik. Kapanan takımları nasıl aşacağız muamma. Öne geçtiğimiz takdirde hızlı hücum da yapamaz bu takım. Her mevkide sıkıntı var yahu. Kaleci güven vermiyor. Bekler çok kötüydü kanatları koridor oldu. Stoperler saatli bomba. Orta saha desen saçını düzeltmekle meşgul olduğu için şutu çeken adamın önünü kapatmayan eleman içeriyor. Kanat oynayanlar kanat oyuncusu değil. Forvetler dökülüyor. Bilmiyorum çok mu karamsarım ama hiçbir şey görmedik yahu hiçbir şey.

Daha iyi ve daha rahat kazanacağımız bir maçı ellerimizle verdik.Euro 2008'de ruh olarak her şeyini sahaya veren oyuncularımız vardı keşke bir tık daha oynayabilseydik

Volkan Şen Arda Ozan falan hepsi döküldü birtek Çalhanoğlu iyiydi ama tek başına yetmedi.Bu arada Burak Yılmazı beğenmeyenlere selam olsun adam Cenkten daha çok pozisyon kovalayıp orayı karıştırdı biraz.

Oğuzhan kötü oynadı ve çıktı buraya kadar tamam. Peki Beşiktaş'ın ve Türkiye'nin bana göre en iyi oyuncusu niye kötü oynuyor bunu da sorgulamak lazım. Çünkü hoca ısrarla oyuncuyu yanlış yerde oynatarak bitiriyor. Böyle verim alamazsın ki. Hani Sneijder'i birkaç maçta solda oynatmışlardı buna benziyor.

Oğuzhan ön libero oynar ya da 10 numara, yani forvet arkası. Yanında da güçlü çapa görevi görecek Mehmet Topal gibi adam olmalı.

Bakalım hoca bu yanlışından ne zaman vazgeçecek?

Mehmet Topal stoper oynamak zorunda, stoper yok takımda. Semih Kaya falan oynarsa mazallah perişan oluruz. Ömer Toprak çağrılmalıydı.

"Kendi adıma Türk halkında özür diliyorum. İyi oynamadığımı düşünüyorum. Rakibimize karşı daha az şans yakaladık. İlk maç artık bitti. İspanya'ya karşı elimizden geleni yapıp puan alıp sonuna kadar kovalayacağız. Gruptan çıkmayı başarabiliriz. Henüz biten birşey yok."

Arda Turan hatasının farkında da hiçbir şey ifade etmiyor. @sürgünüm @EFE UYSAL @vadikızı @Polat Şaşmaz

Ozan'ı ben de normalde beğenmem de bu maçta eleştirilecek en son adam Ozan'dır. Kaç tane topu kesti adam orta sahanın en ayakta kalan ismiydi başka maç mı izledik biz anlamıyorum ki bu maç bu kadar gömülecek ne yaptı bu adam?

Hiç kimse yerinde oynamıyorki abi herkes döküldü resmen defansalr berbattı adamlar bol pozisyon buldular tarihi fark olabilirdi çok şanslıyız 5-0 yapabililerdi.

Hatasının farkında olması birşey ifade etmeli etmeli ki daha iyi oynasın
arda

Kesinlikle Oğuzhan sol sağ iç oynuyor. Bu şekilde verim alınması imkansız. 2'linin önünde veya ikiliden biri olur ancak tabi yanında Topal olmak kaydıyla. Topal diyorum çünkü bu takımda o görevi tek yapacak o, onu da defansa alarak tüm verimini yok ediyoruz. Umarım bu hatadan döner bir an önce. Yoksa bu oyun kurgusuyla bu kırılgan orta saha ile gruptan çıkmamız çok zor.

Mehmet Topal stoper oynamak zorunda, stoper yok takımda. Semih Kaya falan oynarsa mazallah perişan oluruz. Ömer Toprak çağrılmalıydı.
E elindeki kadro buysa buna göre çare üreteceksin. Orta sahada defansif anlamda bir oyuncu oynamazsa bu kırılganlıkla maç kazanmamız çok zor. Semih veya Ahmet oynayacak yoksa bu inat bize pahalıya mal olacak. Çünkü en az 4 kilit kişinin yeri değişiyor Topal stoper oynayınca. Bu sayede kimseden maksimum verim alamıyorsun.