batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Terim in kadrosunun yanlış olduğunu benim takip ettiğim forumda ki herkes söyledi zor değil ya futbol bu basit oynayan kazanır her şeyi çorba yapmaya gerek yok birde futbolcular hepsi kötü bu kadar mı kötü oynanır emre mor hariç alayı çok kötüydüFatih Terim şapkadan tavşan çıkarmak istiyor her seferinde. Bir takımın yerleriyle bu kadar oynanmaz bunu hazırlık maçlarında söyledim ben. Eğer böyle oynamaya devam edersek de cezasının ağır olacağını söyledim. Şimdi de söylüyorum hoca yanlışında ısrar ederse biz Çek Cumhuriyeti'ni de yenemeyiz. Siz Ozan, Caner ve Gökhan gibi oyunculara hata bularak yanlış yapıyorsunuz? Hatalı olan burada Fatih Terim'dir. Hırvatistan gerçek asıl mevkisi kanat olan Perisic ve Brozovic ile oynuyor, bizim kanat oyuncularımız kim? Hakan, Oğuzhan, Arda bunlar defans yapmasını bilmiyor, zaten o fizik kapasiteye de sahip değiller. Bu oyuncular top ayaklarına gelirse iş yapma derdinde yoksa topun peşinde koşturamazsın?
5 dakika Perisic'i dikkatli izleyin, top Türkiye'ye geçince kendi sol bekinin önüne kadar defansa gelip yardım ediyor. Biz de bunu yapabilen oyuncu yok.
Hırvatlar yata yata kazandı resmen
Bir sonra ki maç da mağlubuz. En iyi 3.lüğe kaldık yine
nasıl güzel oynadılar abla yapma ya adamların tek vasfı kafa ile gol atmak onu da beceremediler beceriksiz oldukları gayet ortadayata yata mı valla hırvatlar güzel oynadı sen bizimkilere de bence yata yata
kaybettiler
Aynen Oziyi duymadık bugün maç 5-0 olabilirdi enazından 1-0 yenildik ona şükredelim oyunumuz berbattı hiç birşey yapmadık.Ayar oldum maça, rahat alabileceğimiz maçta yeniliyoruz. Hiç yoktan1-1 bitebilirdi.
Arda Turan'ın ismini duyan var mı bugün? Volkan Şen zaten ağır ağır hareket. Diyecek söz yok, bizim iddia da yattı @EFE UYSAL
Cif kinaye yaptım ya )) son dakikalarda paso sakat numarası yaptılar bir ona gönderme var bir de bizim takımda oynamayinca adlar ellerini sallaya sallaya gol pozisyonuna girdi ona göndermeyata yata mı valla hırvatlar güzel oynadı sen bizimkilere de bence yata yata
kaybettiler
Topun peşinde boş koşunca haliyle yoruldu takım. Orta sahada top göstermediler ki bize.Terim in kadrosunun yanlış olduğunu benim takip ettiğim forumda ki herkes söyledi zor değil ya futbol bu basit oynayan kazanır her şeyi çorba yapmaya gerek yok birde futbolcular hepsi kötü bu kadar mı kötü oynanır emre mor hariç alayı çok kötüydü
nasıl güzel oynadılar abla yapma ya adamların tek vasfı kafa ile gol atmak onu da beceremediler beceriksiz oldukları gayet ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?