Reytinger post: 1406904' Alıntı:Belli olmaz.![]()
Beni bilirsin.
![]()
Evet az çok tanıdım seni.
Reytinger post: 1406904' Alıntı:Belli olmaz.![]()
Beni bilirsin.
![]()
How I Met My Friend's Gundix123?
Evet az çok tanıdım seni.Ama cevap bekleme o gün benden.
![]()
+1takas post: 1406997' Alıntı:milli takımın aday kadrosunu da hiç beğenmiyorum zaten kadro desen kötü td desem kötü kötü kötü kötü 76 milyonluk TÜRKİYE nin milli futbol takımı bu halde olmamalı ya yediremiyorum dünya kupasında gene yokuz yetim gibiyiz bıktık artık her dünya kupasını her avrupa şampiyonasını tv den izleyip yabancıları desteklemekten.
takas post: 1407033' Alıntı:bence yapılması gerekenler
1.fatih terim gelmeyeceğine göre ya şenol güneş ya mustafa denizli bu takımın başına gelmeli yabancı olarak getirilmesi gereken tek isim lucescu dur.
2.artık ilk 11 imiz belli olmalı gözünüzü sevim bana kim milli takımın ilk 11 ini sayabilir her maç başka takımlar yeter artık bi sistemimiz olsun hurra ileri geri olmaz bu iş kalecimiz bile belli değil bigün o oynuyo bi gün yeminle ben ilk 11 i bırakın defans hattını sayamam size
3.şu takımın bi kaptanı olmalı bu kaptan herkes tarafından sevilen sayılan takımda oynayan ve yaşça büyük biri olmalı çoluk çocuk değil bülent korkmaz gibi...
4.adam akıllı 2-3 tane sabit forvetimiz olmalı forvette kim oynuyo o bile belli değil mahalle maçı gibi kim gelirse şansa
5.tff istifa etmeli tüpçü bjk yi bile batırdı koskoca federasyonu nasıl yönetecek
bunları sayarken gördüm mü bizim düzelmemiz mucizelere kalmış baştan aşağı herşeyimiz ofsayt be![]()
aynen aga ya birlik beraberlik inanç müthişti müthiş efsanevi geri dönüşler bi de şimdiye bakçocuklarduymasın post: 1407040' Alıntı:Euro 2008 de ki Milli Takımı özledim aga efsane kadro başta İmparator
takas post: 1407041' Alıntı:aynen aga ya birlik beraberlik inanç müthişti müthiş efsanevi geri dönüşler bi de şimdiye bak
. @kvp katılıyorum aga altyapıya önem verilmeli altyapılarda çok yıldız var türkiye de
Aga çek cumhuriyeti maçınıda hatırla 2-0 dan 3-2 yenmiştik hatırlayınca özlüyorum o günleritakas post: 1407041' Alıntı:aynen aga ya birlik beraberlik inanç müthişti müthiş efsanevi geri dönüşler bi de şimdiye bak
. @kvp katılıyorum aga altyapıya önem verilmeli altyapılarda çok yıldız var türkiye de